Södermalm

Maria Skolgata 93 - Lägenhet 1306

Visa alla bilder

Strato Södermalm.
På våning 4 med utsikt mot Maria Skolgata ligger denna fina hörn-trea om 60 kvm. Lägenheten, med fönster i två väderstreck har fyra separata pardörrar/skjutdörr ut mot en 27 kvm stor hörnbalkong.

Se hela utbudet av bostäder

Rum & Storlek

3 / 60 m2

Pris

6 880 000 kr

Avgift

3 563 kr / mån

Visning

2021-05-02 10:00 - 12:00
Kontakta Magnus Ohlsson på 070-270 20 00 för bokning av tid

Karta

Planlösning

floor-plan
Maria Skolgata 93 – Lägenhet 1306

Kontaktuppgifter:

Mathias Ringberger

070-753 61 48 mathias.ringberger@alexanderwhite.se
Maria Skolgata 93 – Lägenhet 1306

Kontaktuppgifter:

Magnus Ohlsson

070-270 20 00 magnus.ohlsson@alexanderwhite.se

Bo på Söder – på riktigt

Söders nya landmärke syns redan på avstånd. De nitton våningarna är nu resta och inflyttning sker under 2021.

Strato ligger precis intill Zinkensdamm och Tanto. Lika nära till folkliv, caféer och uteserveringar som till Årstavikens skvalpande och Tantos böljande gräsmattor och picknickfiltar. Innerstadstempo bredvid en enorm, grön lunga. Nästan som att köpa en bostadsrätt med trädgård.

En promenad runt ditt nya kvarter blir garanterat mer än en vanlig bensträckare – för det händer saker i kvarteren runt Strato. Vackra gamla industribyggnader rustas upp och blir kontor för dataspelsföretag, arkitekter och designbyråer. Här startas företag och här ser nya idéer dagens ljus. Luften blir lite roligare att andas i ett område där kreativa människor bor och arbetar.

Här bygger CA Fastigheter och Panorama Properties cirka 88 bostadsrätter i det 19 våningar höga Strato-huset. Alldeles bredvid, längs med klassiska Maria Skolgata bygger vi ytterligare cirka fyrtio nya lägenheter i ett fem våningar högt hus. Det blir ettor, tvåor, treor och fyror. Högst upp på nittonde våningen blir det ett exklusivt penthouse.

Bygget är som sagt redan igång. Kom gärna förbi och titta. Ta tunnelbanan eller fyrans buss till station Zinkensdamm. Gå en kort bit längs Ringvägen – sen kommer du att se Söders nya landmärke resa sig över trädkronor och takåsar.

Tanken med Strato är att skapa mer än ett boende, en plats som också underlättar tillvaron. Förutom det centrala läget med gångavstånd till stadens service har vi byggt in funktioner som gästlägenhet för de boendes besökare, möteslokal och lounge där du kan ha arbetsmöten vid hemarbete. Garage för bilar och cyklar samt lägenhetsförråd. I Strato kommer det även att finnas en restaurang som blir en knutpunkt för de boende och andra i kvarteret.

Strato utvecklas av CA Fastigheter och Panorama Properties. 

Läs mer och se samtliga lägenheter på www.stratosodermalm.se