fbpx

Östermalm

Styrmansgatan 37 A

Visa alla bilder

Ytterst välplanerad tvåa i sekelskiftesfastighet på bästa Östermalmsadress. Generös takhöjd, stora fönsterpartier med härligt ljusinsläpp samt vackra ytskick och tidstypiska detaljer. Lättmöblerat vardagsrum och sovrum med plats för dubbelsäng och gott om förvaring via bla en klädkammare. Bostaden är i genomgående mycket bra skick med nyrenoverade ytskickt och badrum. Välskött förening med god ekonomi. Läget är fantastiskt med kort promenad till såväl Djurgårdsbron som Karlaplan och Stureplan. Varmt välkommen på visning!

Rum & Storlek

2 / 36 m2

Pris

3 595 000 kr

Avgift

2 053 kr / mån

Våning

Entréplan

Hiss

Nej

Visning

Kontakta mäklaren för visning!

Karta

Planlösning

floor-plan
Styrmansgatan 37 A

Kontaktuppgifter:

Kristina Lissheim

070-747 11 21 kristina.lissheim@alexanderwhite.se

Interiör

Hall
Välkomnande hall med plats för avhängning. Nyinlagd klinker på golvet i hallen och i köket, i övrigt genomgående nyslipade furugolv och nygjorda ytskickt i hela lägenheten. 

Kök
Stilrent kök med vita luckor, gott om förvaring samt arbetsytor. Mindre matplats för två – tre personer och mysig sittplats i djupa fönsternischen. Köket är utrustat med induktionshäll, varmluftsugn, diskmaskin samt kyl med frysfack. 

Vardagsrum
Vackert vardagsrum med två stora fönster och underbara sekelskiftesdetaljer som väl tilltagen takhöjd, djupa fönsternischer och spegeldörr. Möbleras lätt med soffgrupp och tillhörande möblemang för socialt umgänge. 

Sovrum 
Trivsamt sovrum mot innergård. Gott om plats för dubbelsäng med dubbla sängbord. 

Badrum
Stilrent, nyrenoverat badrum utrustat med kommod med överskåp med spegel, dusch och wc. 

Förening

Brf Styrmansgatan 37 är en så kallad äkta bostadsrättsförening. Föreningen förvärvade fastigheten år 2006 och marken innehas med äganderätt. Föreningen upplåter 20 lägenheter med bostadsrätt. Föreningen accepterar inte juridisk person. Föreningen godkänner delat ägande. Föreningen har inte beslutat om någon förändring av avgiften. Tv och Bredband genom Comhem.

Fastighet

Neptunus 17 är en välskött fastighet anno 1896. Total bostadsyta om 1 316 kvm. Gemensamma utrymmen i form av innergård med utemöbler och cykelställ samt tvättstuga. Till lägenheten hör ett källarförråd.

Genomförda renoveringar;

2006 Renovering av fasad, tak, hiss och tvättstuga.
2006-2011 Renovering av gårdshus.
2007 Stambyte, Spolning av stammar gårdshus.
2008 OVK.
2009 Renovering av fönster.
2009 och 2017 Renovering av trapphus.
2011 Balkongbygge.
2017 Säkerhetsdörr.