Tollare

Tollareslingan 6 A

Visa alla bilder

PÅ TOPPEN AV TOLLARESTRAND ligger detta inflyttningsklara och rymliga townhouse. Vidsträckt utsikt och direkt närhet till natur och vatten i skärgårdsmiljö. Husen är ritade av UN arkitekter i samarbete med Tribeca. Huset karaktäriseras av moderna och påkostade materialval. Fina putsade fasader med paneler i lärkträ, generös uteplats och takterrass. Generöst ljusinsläpp genom stora fönsterpartier som når från golv till tak. Egen carport. 400 m till hav, bad- och båtplatser i Tollare marina. Cirka 20 min bilresa till Slussen.

Huset har en separat uthyrningsdel med kök. Detta hus är därför perfekt för den som vill rymma en del av den stora familjen alternativt generationsboende. Passar också utmärkt som kontor för det egna företaget.

Totalt har huset 5 sovrum, 2 kök samt 5 badrum. Härlig wellnessyta i bottenplanet med utgång till terrass mot naturreservatet.

Rum & Storlek

7 / 227 m2

Biarea

42 m2

Pris

13 500 000 kr

Avgift

7 142 kr / mån

Våning

Hiss

Nej

Visning

Kontakta mäklaren för visning!

Karta

Planlösning

floor-plan floor-plan floor-plan floor-plan floor-plan
Tollareslingan 6 A

Kontaktuppgifter:

Mimmi Rockborn

073-325 40 11 mimmi.rockborn@alexanderwhite.se
Tollareslingan 6 A

Kontaktuppgifter:

Christian Lippich

073-254 78 57 christian.lippich@alexanderwhite.se

Interiör

Huset har totalt 5 våningsplan. En wellnessyta med bastu i bottenplanet. Entréplanet i nivå med Tollarslingan rymmer en uthyrningsdel med trinettkök, duschrum, tvättstuga samt förråd/teknikrum. Entré via carport. En trappa upp finns kök och vardagsrum i öppen planlösning. De översta våningsplanen rymmer 4 sovrum. Master bedroom ligger högst upp i huset med walk-in closet och utgång till stor terrass med utsikt över omgivningarna. Samtliga våningsplan har dusch alternativt bad samt wc. 

-1 WELLNESS YTA MED BASTU  

I husets bottenplan finns en generös relaxyta med bastu, dubbeldusch, dubbla handfat samt wc. Stora fönster från golv till tak med skjutdörrar som leder ut till en utomhusterrass med utsikt över natur och vatten. Ytan är sobert inredd med vägg- och golvklinker från, Bricmate (Norrvenge). Blandare i dusch och till handfat från Tapwell, wc porslin från Duravit och i övrigt skräddarsydda lösningar.  

ENTRÉPLAN/PARKERING

Entréplanet rymmer förråd, tvättstuga samt en uthyrningsdel med trinettkök. Entrégolv Bricmate, Concrete Anthracite. Kök från Artec, bänkskiva Silestone samt blandare Tapwell. Vitvaror från Siemens. Tvättstuga utrustat med tvättmaskin och torktumlare, Miele. Badrummet är klätt i klinker från Bricmate Norrvange. Blandare Tapwell. 

+1 KÖK/VARDAGSRUM/GÄST-WC/BAD

Modernt och påkostat kök med köksö från Artec. Snickerier i ljus träfaner. Bänkskiva från Silestone. Induktionshäll, fläkt, inbyggnadugn, mikro samt diskmaskin från Gaggenau. Inbyggd kyl/frys Gaggenau. Blandare Tapwell. Kök /V-rum Golv Ekparkett. Wc/bad golv och vägg är klätt i klinker från Bricmate Norrvange. Blandare Tapwell. Wc Duravit. 

+2: TV-RUM /SOVRUM 

Våningsplanet rymmer 3 sovrum samt allrum/tv-rum. Golv i ekparkett. Garderober Colombini Vitality. Badrumsväggar och golv klätt i Bricmate Norrvange, Blandare Tapwell. Wc Duravit samt badkar från HAFA.

+3: MASTER BEDROOM /MASTER BATHROOM /WALK-IN CLOSET/ TERRASS

Master bedroom som går att dela av till två rum om så önskas. Golv Ekparkett. Walk-in closet med garderober från Colombini Vitality. Badrums golv och vägg klätt i Bricmate Norrvange. Blandare Tapwell. Wc från Duravit. 

Fastighet

Fastighetsbeteckningarna är Tollare i Nacka 1:431, 1:456, 1: 457 och 1:458. Föreningens adresser är Barkerivägen 3 samt Tollareslingan 2, 4 och 6.

Byggnaderna har en total boarea om 1 668 kvm och en markyta om 1 120 kvm.

Föreningens skuldsättning per kvm är cirka 7 200 kr.

Uppvärmning sker via bergvärme, pump NIBE 1245.

Förening

Brf Södra Hällmarken är en s.k. äkta bostadsrättsförening som äger marken. I föreningen finns 8 townhouses med bostadsrätt. 

För mer information om Tollare och serviceutbudet här se; https://www.tollareinacka.se/