Vasastan

Tomtebogatan 10

Kommande försäljning

Visa alla bilder

Underbar sekelskiftes-trea med dubbla balkonger i söderläge!
På bästa Birkastan-adress ligger denna genomgående,
renoverade trea med riktigt bra planlösning och högt läge. Balkongerna är precis som man önskar placerade från vardagsrum och kök vilket bjuder in till trevliga grillkvällar med vänner och mysigt häng i solen. I bostaden finns även två bra sovrum med plats för dubbelsäng, ett fullutrustat kök med matplats, stort lättmöblerat vardagsrum samt badrum med fönster och dubbelhandfat samt TM/TT. Bostaden är lugnt belägen över gård, tre trappor upp med hiss.
Välskött förening med god ekonomi och låg belåning. Varmt välkomna till ett hem att verkligen trivas i! Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Rum & Storlek

3 / 79 m2

Pris

-

Avgift

4 752 kr / mån

Våning

3

Hiss

Ja

Visning

Kontakta mäklaren för visning!

Karta

Planlösning

floor-plan
Tomtebogatan 10

Kontaktuppgifter:

Kristina Lissheim

070-747 11 21 kristina.lissheim@alexanderwhite.se

Interiör

Välkomnande hall med plats för förvaring genom garderober. Mysigt fullutrustat kök med plats för matplats och utgång till en av bostadens två härliga balkonger i söderläge. Balkongen rymmer både möbler och grill. Köket är utrustat med ugn, spishäll, diskmaskin, micro, kyl och frys samt vinkyl. Stort lättmöblerat vardagsrum med plats för matbord för större sällskap, soffgrupp samt TV-möbel. Från vardagsrummet når man den andra balkongen, stor och generös med plats för loungegrupp. Även den i söderläge. I bostaden finns två sovrum, båda har plats för dubbelsäng och rymmer förvaring i form av garderober. Utanför sovrummen finns även en extra klädkammare med gott om plats för ytterligare förvaring. Stort och mycket trevligt badrum med fönster. Här finns dusch, dubbla handfat med spegel, handdukstork, tvättmaskin samt torktumlare. Golvvärme. 

Förening

Brf Modellen nr 9 är en äkta förening som innehar gatuhus och gårdshus på Tomtebogatan 10. Föreningen äger marken.

Föreningen består av 19 lägenheter som samtliga upplåts med bostadsrätt. Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 2,5 % av aktuellt prisbasbelopp (debiteras köparen). I månadsavgiften ingår värme, vatten, kabel-TV och bredband. Föreningen är lågt belånad och det finns inga beslutade avgiftsförändringar.

Gemensamma lokaler: Gillestuga med bastu, tvättstuga, barnvagns- och cykelförråd samt trevlig innergård med möblering. 

Fastighet

Utfört underhåll: 
2014: Byte av tvättmaskiner
2015: Avloppsstamspolning
2016: Fasadrenovering mot gatan samt fönstermålning av fönster mot gatan
2018: Re-lining samt installation av dörrautomatik
2019: Ny fjärrvärmecentral

OVK utförd september 2019. 

Kommande underhåll:
Löpande mindre underhåll. Inga större åtgärder är beslutade i dagsläget (kontrollerat med styrelsen 25/11-21). 
Kontroll av föreningens stammar ska ske inom kort (föreningen avvaktar anbud). Stammarna byttes i renoveringen 1986 och är 35 år nu. Stamspolning gjordes 2015. 

Lån/kvm: 3 657 kr.