Järla Sjö

Turbinvägen 5A

Visa alla bilder

Nyproducerad tvåa med fantastisk uteplats i populära Turbinhallen! Här presenteras en högklassig bostad uppförd 2019 i smakfullt utförande med alla tänkbara bekvämligheter, såväl i lägenheten som i föreningen. Utanför porten möts man av vackra gamla fabriksfastigheter, grönska och underbara Järla sjö med dess badbryggor och fantastiska promenadstråk. Ett exceptionellt konceptboende för dig som vill ha nära till storstadsutbudet men ändå kunna behålla en fot i det gröna. Snabbt tillträde möjligt. Välkommen på visning!

Rum & Storlek

2 / 60 m2

Pris

3 195 000 kr

Avgift

3 680 kr / mån

Våning

BV med uteplats

Hiss

Ja

Visning

2021-03-04 18:30 - 19:00
Kvällsvisning! Vänligen anmäl deltagande.
2021-03-07 13:30 - 14:15
Huvudvisning! Vänligen anmäl deltagande

Turbinvägen 5A

Kontaktuppgifter:

Valerie Petrova

070-978 65 91 valerie.petrova@alexanderwhite.se
Turbinvägen 5A

Kontaktuppgifter:

Julia Hagnäs

072-857 98 96 julia.hagnas@alexanderwhite.se

Interiör

HALL
Stor och rymlig hall med platsbyggd garderob och städskåp. Hatthylla och plats för avhängning. Vitmålade väggar och vacker ekparkett löper genomgående i hela lägenheten.

BADRUM
Rymligt badrum med stilrena materialval och bekvämligheter så som kombinerad tork -och tvättmaskin. Takdusch med vikvägg i glas, wc, handfat med kommod och spegelskåp, arbetsbänk, förvaringsskåp och spotligths. 

SOVRUM
Härligt och ljust sovrum med plats för dubbelsäng, sängbord och arbetshörna. Platsbyggd garderobsvägg med skjutdörrar som slukar vardagens alla kläder och skor. Otroligt ljusinsläpp med grönska utanför fönstret under sommarhalvåret. 

KÖK & VARDAGSRUM

Lägenhetens hjärta, med en öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum är detta en naturlig plats för umgänge och sociala tillställningar. Magnifikt ljus från två väderstreck genom tre generösa fönsterpartier. Utgång till uteplatsen och dubbla pardörrar gör bostaden otroligt luftig och härlig. Enorm uteplats som inrymmer två stora loungegrupper, grill och charmiga planeringar. Köket från Häcker är utrustat med vitvaror från Siemens, vackert stänkskydd i sten, förvaringsskåp från golv till tak, kyl/frys, induktionshäll med ugn samt diskmaskin. Matplats för upp till 6 personer och väldigt goda arbetsytor. 

Till lägenheten hör ett rymligt källarförråd.

Förening

Brf Turbinhallen är en äkta förening som äger sin mark och är bestående utav 205 bostadsrättslägenheter i varierad storlek från 1-5 rum och kök samt 2 stycken hyreslokaler, 1 skola och 1 garage i två plan över mark. Föreningen innefattar fyra byggnader med namnen Turbinhallen, Maskinhallen, Ritningskontoret och Gårdshusen. Samtliga lägenheter färdigställdes år 2017-2019.

Stadgar
Delat ägande och andrahandsuthyrning ok. Juridisk person godkänns ej. 

Ekonomi
I månadsavgiften ingår värme, vatten och bredband 500-1000 Mbit/s (obligatorisk tillägg för Bredband på 180kr/mån inräknat i avgiften) Avgiften för elförbrukning debiteras respektive lägenhet enligt förbrukning och läggs till på avin för månadsavgiften. Inga avgiftshöjningar planerade (2021-02) och föreningen amorterar på lånen enligt plan. 

TV & bredband
Fastigheten är fiberansluten via Comhem.  Föreningen har för avsikt att låta de marksända TV-kanalerna ingå i månadsavgiften. Utöver det kan de boende teckna individuella avtal med leverantören för utökat kanalutbud.

Gemensamma utrymmen
Som medlem i föreningen får man tillgång till innergård, cykel -och barnvagnsrum, soprum med källsortering, ett välutrustat gym i rymlig lokal fördelat i två plan, bokningsbar bastu, gemensam festlokal för stora sällskap, stort garage och externa förråd. 

Parkering & garage
Föreningen har ett garage i 2 plan med ca 120 stycken parkeringsplatser. Hyra  för normalstor garageplats är 1400 kr/mån och för en liten plats 950 kr/mån (liten plats rymmer en bil i storleken Golf). Det råder även boendeparkering i området till en kostnad av 400 kr/månad.

Det finns inga kommande renoveringar. I April kommer 2-års garantibesiktning att genomföras.

Läs gärna mer på föreningens hemsida: https://brfturbinhallen.se/

Område

Här bor du i Järla Sjö med gångavstånd till all tänkbar service (Sickla köpkvarter och Nacka forum) men också fantastiska naturområden och vatten. Mycket goda kommunikationer till Slussen med Saltsjöbanan, buss eller bil och numera även tvärbana som går hela vägen till Solna via Gullmarsplan från Sickla. Med Saltsjöbanan eller bussar tar det endast 10 minuter till Slussen. På sikt kommer även tunnelbanan att gå till Järla.