Östermalm

Valhallavägen 108

Visa alla bilder

Magnifik våning i absolut toppskick och skuldfri förening. Balkong i sydväst. Bevarade originaldetaljer som väggpaneler, stuckatur, dörröverstycken, fiskbensparkett, 2 eldstäder samt takhöjd om ca 3,40 m. Ljust och fritt beläget i representativ fastighet anno 1880 på Valhallavägen/Brahegatan. Våningen om 212 kvm fördelas på sex rum, varav fyra sovrum, tre badrum, gäst-WC samt tvättstuga samt fantastiska, representativa och väl tilltagna sällskapsytor i fil med vardagsrum och stort kök med plats för 10-12 personer. Exklusiva och smakfulla material- och färgval.

Rum & Storlek

6 / 211 m2

Pris

29 500 000 kr

Avgift

5 608 kr / mån

Våning

1,5

Hiss

Ja

Visning

2021-04-25 14:00 - 15:00
Ring mäklaren för föranmälan.

Karta

Planlösning

floor-plan
Valhallavägen 108

Kontaktuppgifter:

Gabrielle Ekelund

070-878 38 78 gabrielle.ekelund@alexanderwhite.se
Valhallavägen 108

Kontaktuppgifter:

Wilhelmina Bonde Alfvén

070-878 78 64 wilhelmina.b.alfven@alexanderwhite.se

Interiör

Magnifik sekelskiftesvåning i absolut toppskick med underbara detaljer som stuckatur, eldstäder, parkettgolv och fantastiska ljusinsläpp. Hela våningen är renoverad med utsökta materialval och vacker färgsättning. Gott om förvaring och platsbyggda lösningar.

Två ljusa, härliga sällskapsrum som vetter fritt mot Valhallavägen. Vackert färgsatta väggar och oljad fiskbensparkett. Det ena sällskapsrummet har en platsbyggd bokhylla från Himle.
Det andra sällskapsrummet har ett fantastiskt burspråk som man med fördel möblerar som arbetsplats eller läshörna. I detta rum finns också en öppen spis (installerad fläkt för att minimera att röken drar in).
Fantastiskt kök med platsbyggd inredning från Himlekök. Stänkskydd och bänkskiva av marmor. Stor och härlig köksö med marmorbänk. Alla vitvaror från Miele. Två diskmaskiner. Matplats för 10-12 pers.
Fyra väldisponerade sovrum varav 3 belägna mot lugn och lummig gård, alla sovrum har gott om förvaring. Ett av sovrummen har dessutom en balkong.
Stort badrum med wc, dusch och badkar. Platsbyggd kommod.
Två duschrum varav ett med wc. Separat wc i hallen. Alla bad/duschrum har kakel och golvklinker av Carraramarmor samt golvvärme.
Tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare. Golvvärme.
Representativ och välkomnande hall. Klinkergolv med golvvärme och generöst med förvaring. Gäst wc.
Säkerhetsdörr med kodlås
Bullerisolerade fönster mot Valhallavägen.
Garageplats på Brahegatan kan eventuellt övertas, 4400 kr/m

Förening

BF Kvarteret Älgen N:r 12 u.p.a  som äger och förvaltar fastigheten med adresserna Valhallavägen 108 och Brahegatan 51. Fastigheten omfattar 24 andelslägenheter om 3183 kvm bostadsyta.
Gemensamma utrymmen:
Planterad, fin innergård, tvättstuga, cykelställ på gård samt barnvagnsförråd på gården
Juridisk person godkänns ej. 
Överlåtelseavgift 1.190 kr samt pantsättningsavgift 476 kr/pant betalas av köparen.
Avgiften till föreningen betalas kvartalsvis.

Fastighet

Föreningen följer en underhållsplan som sträcker sig från 2020-30. För mer info se årsredovisning och förvaltningsberättelse. 
2020 Renovering av portal och balkong, Valhallavägen 108.