Vasastan

Västmannagatan 49

Visa alla bilder

Fint renoverad tvåa i gotländsk stil med ett insynsskyddat läge. Perfekt planlösning och populärt läge invid Odenplan. Bostaden upplevs ljus och social tack vare stora fönster och en öppen lösning mellan kök och vardagsrum. Egen entrédörr med direkt access till föreningens lummiga och lugna innergård. Läget invid Odenplan erbjuder ett oslagbart utbud av bra caféer och restauranger.

Rum & Storlek

2 / 31 m2

Pris

2 900 000 kr

Avgift

1 800 kr / mån

Våning

BV

Hiss

Nej

Visning

Kontakta mäklaren för visning!

Karta

Planlösning

floor-plan
Västmannagatan 49

Kontaktuppgifter:

Joe Hed

070-723 42 69 joe.hed@alexanderwhite.se

Beskrivning
Bostaden totalrenoverades under 2012 med mycket smakfulla material- och färgval. Harmonisk färgsättning på väggar, vacker genomgående oljad fiskbensparkett i ek. Köket är ett måttbeställt industrikök från Coldator, utrustat med 4 kylar, elspis och kolfilterfläkt samt öppna hyllor. Mer förvaring finns att tillgå under kökssoffan. Önskar man frys, kan man placera den vid sidan av köket. Badrummet har golvvärme, gotländsk kalksten, vitt kakel, wc, dusch, glasvägg, tvättställ med förvaring i kommod och skåp. Sovrummet har en platsbyggd sängram (140 cm), två garderober och ett städskåp. TV och bredband levereras genom Com Hem. Förrådet är beläget i källaren.

Området

I Vasastaden finns ett unikt utbud av butiker, caféer och barer som aldrig gör det tråkigt att gå utanför dörren. I Vasastan behöver du aldrig leta länge efter en kopp riktigt bra kaffe, en god middag eller en trevlig promenadväg. Här ligger bra ställen och spännande specialbutiker vägg i vägg. Du kan handla din ekologiska mat på Kajsa Varg, ta en afterwork på Tennstopet, äta middag på Tranan och sedan promenera hem genom Vasaparken. Här lever du i samma område som massor av unga människor och familjer som tillsammans ser till att utbudet är stort och föränderligt. Om du vill upptäcka resten av staden har Vasastan även utmärkta kommunikationer med både tunnelbana och stadsbussar.

Förening
Brf Nebulosan 9 är en äkta förening som äger sin mark. 30 bostadsrättslägenheter, 1 hyresrättslägenhet och 2 hyresrättslokaler. Byggnaderna (gathus och gårdshus) uppfördes 1895 och föreningen förvärvade fastigheten 1994. Avgifterna sänktes med 10 % under 2016. Inga planerade avgiftsförändringar.

Gemensamma utrymmen
Tvättstuga och cykelrum. Under sommaren finns utemöbler, planteringar och grill att nyttja på den trevliga innergården.

Renoveringar
1993 Stambyte
1993 Elstigare

Kommande
Inga planerade renoveringar