Djursholm

Vidarvägen 1B

Visa alla bilder

Välplanerat parhus i populära Svalnäs. Huset renoverades varsamt invändigt under 2019 och är i mycket fint skick. Optimalt planerat 1 1/2 plan med generöst vardagsrum med braskamin och utgång till en av de två uteplatserna. Tre ordentliga sovrum på övervåningen och två badrum varav ett med badkar. Separat grovingång med garderober och gott om förvaring. Insynsskyddad och barnvänlig tomt i soligt läge. På tomten finns en förrådsbod samt ett fristående kallgarage som delas med grannen.

Här bor du ett stenkast ifrån mycket bra skolor och förskolor, pulkabacke, Djursholms golfklubb, buss samt Roslagsbanan. I området finns även en båthamn, badplats och löpspår i naturskönt område samt skidspår på vintern. Närhet till både Djursholm- och Näsby Park Centrum.

Rum & Storlek

5 / 129 m2

Tomtarea

541 m2

Biarea

0 m2

Pris

10 495 000 kr

Visning

Kontakta mäklaren för visning!

Karta

Planlösning

floor-plan floor-plan
Vidarvägen 1B

Kontaktuppgifter:

Kristina Lissheim

070-747 11 21 kristina.lissheim@alexanderwhite.se

Interiör

Välkomnande ljus entréhall med vitmålade väggar och spotlights. Det finns även en groventré med förvaring i garderober samt utrymme för skoställ, spegel och hallmöbel. Nytt elskåp. I anslutning till grovéntren finns husets uteplats med morgonsol. 

Intill hallen ligger köket, renoverat 2019. Mycket trevligt kök med grålackade klassiska luckor. Plats för matbord för familjemåltiderna. Köket är utrustat med rostfria vitvaror: integrerad kyl och frys, induktion spis och ugn (Cylinda 2021), spisfläkt samt integrerad diskmaskin. Arbetsbänk i svart stenskiva.

Bakom köket finns en tnyrenoverad trevlig, praktisk tvättstuga med klinker med golvvärme. Den är utrustad med tvättmaskin och torktumlare Samsung (2020), arbetsbänk ovan för praktisk hantering av tvätten. Här återfinns även varmvattenberedaren (2019).  

Från hallen når man det helkaklade gästbadrummet med dusch, wc, handfat med kommod och överskåp med spegel. Spotlights i taket och golvvärme.

Glasad dörr leder in till vardagsrummet med öppen spis och stora fönsterpartier som vetter ut mot trädgården och uteplatsen i söderläge. Ljus och trevlig sällskapsdel med parkettgolv. Plats för matbord och soffgrupp vid öppna spisen. Den platsbyggda bokhylla blir som ett smycke i rummet. 

Från entréhallen leder en svängd vitmålad trappa till det övre planet. Övre planet rymmer tre rum samt badrum och klädkammare. Master bedroom med gott om plats för dubbelsäng och nattduksbord. Här finns inbyggda garderober för förvaring samt plats för byrå, fåtölj samt annan önskvärd möblering. I dag är det intilliggande sovrummet omgjort till kontor men kan med lätthet användas som barnrum eller gästrum. Det tredje rummet är även det rymligt och har inbyggda garderober. 

På övre plan finns även badrum med dubbla handfat, kommod samt spegel. Här finns även badkar och wc, golvvärme. Goda förvaringsmöjligheter genom den rymliga klädkammaren och vinden. 

Övrigt
Nya element samt elementskydd i hela huset. Larm är installerat, Verisure (495 kr/månad).  

Trädgård
Uppväxt trädgård med häck, syrener, paradisbuske, hortensior mm. Genomtänkt, planerad och alltid något som blommar. 

Förrådsbod
På tomten finns en förrådsbod med indragen el. Används idag för förvaring av trädgårdsprylar. 

Område
Kommunikationerna är goda med både bussförbindelse till Danderyds Sjukhus och Mörby Centrum och Roslagsbanan till Östra station. Det finns mycket bra skolor och förskolor i området (gångavstånd), även med internationell inriktning. Altorpskogen erbjuder flera motionsspår, en del elbelysta. Ett stenkast bort ligger Djursholms golfklubb som utnyttjas året runt, på vintern med längdskidspår. Gång och cykelavstånd även till andra aktiviteter såsom fotboll, tennis, ridning samt båtklubb. 

Fastighet

Interiör

2021: Ny spis samt spisfläkt. 

2019: Samtliga ytskick, båda badrummen, golv övervåning och hall, ny elstation, ny tvättstuga inkl utrustning. Köket renoverades och utrustades med ny kyl och frys (stommar från 2017). Nya radiatorer i hela huset. Varmvattenberedaren bytt 2019. Skorstenen kontrollerad och sotad 2019. Förbättring av ventilationen genom nya inluftsventiler i sovrummen.

Huset exteriört

2016: Taket rengjordes och impregnerades, fönster och dörrar målades. Målning av garage. 
2013: Målning av vindskivor
2012: Eldstad sotad och godkänd. Kassett installerad. 

GA

Gemensamhetsanläggning DANDERYD VIDAR GA:2
GA1

Servitut

Officialservitut vattenledning, Last
0162-08/15 – 2, 2009-06-04

Officialservitut vatten-och avloppsledning, Förmån
01-DAR-1419 – 1, 2009-06-04

Officialservitut elledning, Förmån
0162-08/15 – 1, 2009-06-04

Fastighet

SMÅHUSENHET, HELÅRSBOSTAD FÖR 1-2 FAMILJER (220) (220)
Byggnad, värde: 2 791 000 kr
Mark, värde: 5 870 000 kr
Summavärde: 8 661 000 kr

Taxeringsår: 2018
Byggår: 1982
Värdeår: 1982