Nacka

VYN

Visa alla bilder

Under planering

Pre-sale

Öppen försäljning

Nära tillträde

Tillträtt

I Tollare, Nacka upplåter Tobin Properties VYN.

Projektet erbjuder 96 unika inflyttningsklara lägenheter innefattande allt från yteffektiva studios till rymliga lägenheter om sex rum och kök med våningskänsla. Bostäderna kombinerar klassiska värden med moderna inslag och har ritats för att maximera utsikten över vatten och natur. Utsikt och närhet till vatten, grönska och himmel är några av de starkaste skälen till att många vill bo i Tollare. Här bor man med 5 minuter till morgondoppet och 15 minuter till Slussen. Bostäderna säljs till fasta priser enligt principen först till kvarn.

Visning

Kontakta mäklaren för mer information

Karta

VYN

Kontaktuppgifter:

Magnus Ohlsson

070-270 20 00 magnus.ohlsson@alexanderwhite.se
VYN

Kontaktuppgifter:

Madeleine Wrede

070-144 81 00 madeleine.wrede@alexanderwhite.se

Gör en intresseanmälan

Ett modernt boende 100 meter från vattnet
VYN består av fyra hus av gemensam karaktär i Tollare i södra Nacka. Husen ligger på en höjd med utsikt mot vattnet, omgiven av skog och grönska. Med hjälp av burspråk, vinterträdgårdar, balkonger, terrasser och uteplatser suddas gränsen mellan inne och ute bort. De två takterrasserna som föreningens medlemmar har tillgång till ligger högt med magnifik vy och nere på den lummiga gården mellan husen finns plats för småbarnslek, avkoppling och umgänge.

Ett boende långt ifrån standardiserad nyproduktion
Prisbelönta Utopia Arkitekter har ritat VYN och alla 96 lägenheter har planerats för att maximera ljusinsläpp och utsikt över den vackra naturen. Unikt i detta projekt är även att alla 96 lägenheter är olika, dvs ingen lägenhet är den andre lik. Med sin skifferfasad och sina kopparburspråk kommer att VYN att stå ut i området men samtidigt smälta in i naturen.

Inflyttning pågår.

Interiör

Husens exteriör är en flört med omgivningens tallar och bergsknallar med färgstarka, mörka och delvis lite grova material, medan insidan är mer förfinad och ljus. Här är inspiration hämtad av den svala färgskalan i himlen och vattnet i Tollare. Kalksten, blågrå nyanser och ljusa träslag är basen i lägenheterna.

Anslaget är minimalistiskt och avskalat med rena enkla linjer, släta och äkta material och sammanhållna kulörval. Men formen är samtidigt användarvänlig med stora breda handtag, kroklister i kök, badrum och hallar. Det här är en inredning som tål att användas och leva i, inte bara att titta på. En inredning som känns trygg och ombonad, men samtidigt är smart och funktionell.

Den som bosätter sig i VYN ska känna en tydlig kontakt med Nackas natur och Lännerstasundets vatten. Stora fönster, balkonger och burspråk ger mycket ljus med fantastiska utblickar mot omgivningarna. Tillsammans med en inredning som är både lättanvänd och skämmer bort formmässigt blir VYN ett av Stockholmsområdets bästa boenden.

Område

Ett boende nära vattnet

Tollare ligger i Nacka, på södra delen av Boo-halvön. Här byggs ett helt nytt bostadsområde för ett aktivt, socialt och friluftsbetonat liv fram. Tollare kommer att bli ett område där den konstanta närheten till vatten kombineras med liv och rörelse.

Kring bostäderna byggs torg och gator med levande småstadskänsla och nere vid kajen kommer det att finnas restaurang, badplats och båtplatser. Området har blivit mycket populärt bland barnfamiljer som uppskattar närheten till natur, vatten och förskolor.

Om du drömmer om ett liv där du hinner ta morgondopp innan frukost, äta middag nere vid strandserveringen eller ta en skogspromenad med familjen på helgen är Tollare en fantastisk plats att förverkliga detta på