Norra Djurgårdsstaden

Zenhusen

Visa alla bilder

Under planering

Pre-sale

Öppen försäljning

Nära tillträde

Tillträtt

Erik Wallins målsättning med Zenhusen är att bygga det nya, då det gamla redan är byggt. Fundamentet utgörs av högkvalitativa material och en gedigen omsorg om detaljer, tillsammans med spännande och funktionella planlösningar. Resultatet är bostäder som är unika och levande både interiört och exteriört.

Försäljningen är igång, vänligen anmäl intresse på projekthemsidan eller kontakta ansvarig mäklare Johan Lövgren, johan@alexanderwhite.se eller 0707-9660441.

Visning

Karta

Zenhusen

Kontaktuppgifter:

Johan Lövgren

070-796 64 41 johan.lovgren@alexanderwhite.se

Gör en intresseanmälan

I Norra Djurgårdstaden, precis i mötet mellan staden och naturen, bygger Erik Wallin 6 stycken stadsradhus och 12 stycken lägenheter i etage.  Här, med ett av områdets absolut bästa lägen intill vackra Husarviken, skapas moderna bostäder i två till tre etage med terrasser, dubbelhöga rum, privata entréer och garage i fastigheten.

I dialog med Stockholms stad har byggnadsfirman Erik Wallin tagit fram tydliga målsättningar med projektet så som energieffektiva lösningar, unik arkitektur, utsikt över omgivningen, tillgång till generösa uteplatser, möjlighet till intimitet och närhet till gröna ytor. Zenhusen möter precis alla dessa målsättningar och med naturliga materialval, omsorg om varje detalj och ett noggrant utförande är detta bostäder som tillför något nytt till Norra Djurgårdstaden. Tillsammans med de närliggande miljöerna skapar byggnaderna goda boendekvalitéer och unika förutsättningar för ett urbant och aktivt liv.

I området kring Zenhusen finns idag ett brett utbud av service, goda kommunikationer, affärer och intressanta verksamheter. Tillgången till kollektivtrafik och cykelavstånd till innerstaden gör även att de boende kan välja en hållbar livsstil, något som kännetecknar hela stadsdelen.

Försäljningen är igång, vänligen anmäl intresse på projekthemsidan eller kontakta ansvarig mäklare Johan Lövgren, johan@alexanderwhite.se eller 0707-9660441