Områden

Fastighetsmäklare i Danderyd

Danderyd passar dig som är ute efter naturnära boende, med praktiska kommunikationer in till Stockholm. Du kan ta dig till jobb, vänner och stadens nöjen när det passar. Samtidigt har du frisk luft, badplatser, mysiga löpslingor och lummiga trädgårdar med vackra villor runt knuten. Våra mäklare i Danderyd hjälper dig att sälja eller köpa bostad här.

 

Villor med historia

Visste du att Danderyds kommun är Sveriges minsta? Den kan delas upp i områdena Stocksund, Djursholm, Danderyd och Enebyberg. Här finns gott om gamla fina villor i modell större, men även bostadsrätter i varierande storlek. Vill du göra pendlingen till City enkel rekommenderar vi att se till områden som ligger intill Roslagsbanan, som Stocksund och Djursholm.

 

Nära natur och bekvämligheter

Danderyd är perfekt för de hemmakära och friluftsintresserade. Känslan av att du kommer bort från staden gör området till en härlig plats för de flesta faser i livet. Ströva runt med hunden i ett av de två naturreservaten, eller ta med barnen på utflykt med matsäck. På sommaren är närmaste badplats sällan långt borta. I Danderyd finns även bekvämligheter som köpcentrum med gym, butiker, caféer och restauranger.

 

Alexander White – fastighetsmäklare i Danderyd

Välkommen att kontakta våra mäklare för dialog kring köp eller försäljning i Danderyd.

@alexanderwhitesthlm

Ett av Sveriges ledande mäklarkonto på Instagram