Områden

Fastighetsmäklare i Nacka

För dig som vill ta dig ut från stadsmiljön, men fortsätta jobba i huvudstaden, kan våra mäklare verkligen rekommendera Nacka. Här bor du nära naturen, havet och Stockholm. Från vissa delar av Nacka kan du cykla intill vattnet hela vägen till Södermalm, för en underbar start på dagen. Promenadstigar, badställen och andra naturnära upplevelser är aldrig långt bort.

 

Mångsidiga Nacka

Nacka är relativt stort och omfattar flera bostadsområden, med egna personligheter och fördelar. I till exempel Sickla och Nacka Strand är närheten till köpcentrum och kollektiva färdmedel ett stort plus för många. Områden som Ektorp har ett eget litet centrum och fastigheter i arkitektur från 1900-talets mitt. Boo Gård och Saltsjöbaden är exempel på villaområden som bjuder på närhet till havet, fina promenadstråk och historia.

 

Naturnära men nära till bekvämligheter

Köpcentrumet Nacka Forum är ett av Stockholms största. Här finns många butikskedjor, bankkontor och restauranger. I riktning mot stan hittar du Sickla Köpkvarter med bland annat bio och lekland. I lokala småcentrum finns bland annat butiker och mataffärer. Nackas stora naturområden ger gott om möjligheter till rörelse och idrottshallar och gym finns även på plats.

 

Alexander White – fastighetsmäklare i Nacka

Välkommen att kontakta våra mäklare för dialog kring köp eller försäljning i Nacka.

@alexanderwhitesthlm

Ett av Sveriges ledande mäklarkonto på Instagram