Områden

Fastighetsmäklare på Östermalm

Östermalm är ett område med välkända gator fulla av vackra bostadshus där välgjorda detaljer och miljöer bevarats. Det här är lugna kvarter som samtidigt ligger i anslutning till goda kommunikationer, shopping och förstklassiga restauranger. 

 

Populära adresser på Östermalm

Inom områdets fyrkant ligger populära adresser som Sibyllegatan, Nybrogatan och Brahegatan. Det södra hörnet gränsar till gröna Humlegården och det nordvästra till Valhallavägen och Stockholm Stadion. Övre Östermalm ringar in det allra bästa hos Östermalm – det exklusiva och privata sida vid sida med den stora stadens stora utbud.

 

Andas kvalitet

I dessa lugna kvarter kan du leva ett helt liv utan att tröttna. Bebyggelsen domineras av hus från sent 1800-tal med stora, vackra våningar. Den här typen av bostäder byggs knappast idag: bostäder där varje detalj, eldstad och dörrhandtag andas hantverk och kvalitet. Här har de historiska kvaliteterna verkligen bevarats och vårdats till perfektion. Moderna bekvämligheter har samtidigt adderats och området har varsamt renoverats och bevarats. Längs dessa lugna gator hittar du också en hel del service och stora möjligheter till rekreation.

 

Alexander White – fastighetsmäklare på Östermalm

Välkommen att kontakta oss för dialog kring köp eller försäljning på Östermalm.

@alexanderwhitesthlm

Ett av Sveriges ledande mäklarkonto på Instagram