Nyproduktion – Projektledare

Är du driven, högpresterande och söker en arbetsplats där du får utrymme att utvecklas samtidigt som du ingår i ett sammansvetsat och personligt team? Har du dessutom erfarenhet av branschen då kan du vara vår nästa medarbetare. Hör av dig till oss!

Om tjänsten

Projektledaren har en viktig kontrollfunktion i projekten, över sitt team och relationen till uppdragsgivarna. Nedan följer de generella och mest huvudsakliga arbetsuppgifterna för en projektledare.

–  Leda arbetet & ansvara för övergripande mål

– Sammankalla möten med grupper inom projektet

– Utforma projektplan med projektgruppen

– Leda frågor kring strategier och försäljning samt upprätta sälj och marknadsplaner för varje projekt.

– Förankra beslut och information i organisationen

– Peppa, inspirera och stödja projektgruppen

Om Alexander White

Alexander White är ett mäklarkontor som sätter högt värde på kvalitet framför kvantitet och representerar exklusivitet utan att vara exkluderande.

Vårt mäklarteam sitter i fina lokaler på Kommendörsgatan på Östermalm. Vi är ett välrenommerat mäkleri som alltid strävar efter att ge den bästa kvalitéten i våra affärer. Vi är ett engagerat och personligt team där gemenskapen är viktig och taket högt. Med många år i branschen har vi några av Stockholms skickligaste mäklare både inom nyproduktion och successionsförsäljning. Här får du stor frihet att utveckla din yrkesroll samtidigt som du får fördelarna av att ingå i ett erfaret och hjälpsamt team.

Kontakt

För att veta mer om tjänsten skicka din ansökan senast den 12 december till: jobb@alexanderwhite.se

Befattning: Projektledare Nyproduktion
Omfattning: Heltid, tillträde: januari

@alexanderwhitesthlm

Ett av Sveriges ledande mäklarkonto på Instagram