Social Media Manager

Omfattning: Vikariat på deltid från januari till och med september 2022, med möjlighet att frilansa på distans.

 Alexander White söker nu en kreativ och driven sociala medier manager.

Vi söker dig som har ett brinnande intresse för sociala medier, kommunikation och som har en god förståelse för vad som driver digital försäljning och interaktion.

 

Du ansvarar i huvudsak för följande:

  • Ansvara för daglig uppdatering av digitala/sociala kanaler.
  • Utforma marknadsföringsmaterial som annonser både tryckt och digitalt
  • Ansvara för alla kampanjer i sociala medier via Facebook Ad Manager.

 

Kvalifikationer

Du har en relevant eftergymnasial utbildning samt några års erfarenhet av att arbeta med sociala medier. Du behöver brinna för och ha gedigen erfarenhet av att arbeta med Instagram och kunna hjälpa oss att ta vårt konto och innehåll till nästa nivå. Du har erfarenhet av annonsering i sociala medier och viss erfarenhet av SEO-optimering. Utöver det krävs kunskap i InDesign och Photoshop och att du är en god skribent, en kreativ kommunikatör och en prestigelös ”doer” för att lyckas i rollen hos oss.

Du brinner för det digitala kundmötet och vet vad som driver försäljning, engagemang och kundbeteende. Du har en känsla för både text och bild, och kan snabbt hitta kärnan i en text och formulera ett budskap med mottagaren i fokus. Du brinner för digital kommunikation och följer med nyfikenhet den snabba utvecklingen. Du har förmågan att anpassa budskap efter olika kanaler och målgrupper.

Vi hoppas att just du kan vara vår nästa medarbetare!

Du skulle bli en del av ett innovativt företag med höga ambitioner och god personalpolitik. På  Alexander White jobbar vi som ett team där alla stöttar och hjälper varandra och där varje persons arbete verkligen gör skillnad och bidrar till företagets utveckling. Idag har Alexander White ett av Sveriges största Instagramkonton i branschen med över 100.000 följare och vi arbetar aktivt med att vara branschens mest innovativa och kreativa varumärken.

Vid intresse vänligen inkom med ert CV och personliga brev senast den 31 december.

Ansökningar behandlas löpande.

Skicka in din ansökan till: jobb@alexanderwhite.se

För frågor om tjänsten kontakta oss!

@alexanderwhitesthlm

Ett av Sveriges ledande mäklarkonto på Instagram