Christian Lippich

Reg. fastighetsmäklare

Det vackra hemmet, arkitektur, färg och form är ledord för mig som fastighetsmäklare. Där varje affär är unik och varje kunds önskemål vägs in för en lyckad affär. Med bakgrund i modebranschen inom flera ledarskapsroller har jag en utpräglad erfarenhet av att leda affärer och se kundens behov där den mänskliga kontakten är kärnan i varje lyckad affär.

Fastighetsbranschens utveckling har varit enastående dom senaste åren med stigande priser där jag som mäklare alltid strävat efter maximal kundnöjdhet både för säljare som köpare. Ett av mina fokusområden är villamarknaden där min expertis ger er som säljare maximal utdelning. Ni är välkomna att boka in ett möte för en förutsättningslös diskussion om just ert objekt eller om marknadens utveckling inom er villa eller bostadsrätt där det ingår en värdering av din befintliga bostad om ni önskar.


Några snabba frågor till Christian

Varför valde du Alexander White?

Fastighetsmäkleriet med flest sociala kontakter i Sverige, vilket ger mig som mäklare en bra plattform att arbeta från men viktigast av allt så ger det dig som kund maximal exponering och en ovärderlig plattform för underhandsförsäljning.

Vad har varit viktigast för dig när du valde ditt egna hem?

Location location location, kanske en skröna men grunden för en bra affär sitter i läget och placeringen, det mest går att renovera efter det. Jag gillar sekelskifte och har förmånen att bo i ett av Stockholms finaste hus med gröna träd framför köksfönstret.

Vilka är dina bästa hemester-tips i Stockholm?

Passa på att gör ditt livs affär – sommaren är mer än man tror en tid för att i lugn och ro hitta sitt drömboende.  Sen kan man alltid åka till Solviksbadet i Bromma och bada men först efter man signat därför att inget är sålt innan det är bläckat.

Alexander McQueen 1999

Design Assistant

St. JOHN 2006 - 2007

Director of Design Couture

Beckmans College of Design 2010 - 2018

Lecturer Fashion Design

J.LINDEBERG 2018 - 2020

Design Manager Men & Women

D A I L Y R O U T I N E 2015 - 2021

Creative Director & Founder

FEI & Uppsala Universitet 2020 - 2021

Reg. Fastighetsmäklare

Kontaktuppgifter:

Christian Lippich

+46 732 54 78 57 christian.lippich@alexanderwhite.se

Vill du att Christian ska göra en kostnadsfri värdering?

Christian var lyhörd och flexibel, snabb i grunden och tålmodig när det behövdes -kort sagt både trevlig, avslappnad och oerhört professionell.

Karlavägen 59C

Vi kontaktade Christian Lippich i samband med att vi skulle förvärva en bostadsrätt på Östermalm, som inte var ute på marknaden. Han visade prov på snabbhet och skicklighet och en ständig tillgänglighet. Med tanke på att säljaren befann sig i USA, hade vi haft svårighet att genomföra affären utan Christians hjälp. Vi kan därför varmt rekommendera att Christian anlitas för fastighetsmäklaruppdrag.

Kommendörsgatan 38

Mer än nöjd från möte till avslut, kan varmt rekommendera Christian när du vill sälja din bostad

Skeppargatan 58

Christian rekommenderas varmt.

Parkvägen 2

Socialt kompetent, men ej smörig, vilket uppskattas mycket.

Torsvikssvängen 12

Mäklaren gjorde ett fint arbete med att sätta en tydlig målbild och sedan hålla en tät dialog med oss som säljare under hela försäljningsprocessen. Allt löpte på som önskat.

Duvstigen 2

Christian är mycket trevlig, personlig och professionell. Han har varit engagerad hela vägen, slitit hårt och uppdaterat mig hur försäljningen går. Rekommenderar absolut!

Sankt Eriksplan 5