Ebba Barkenbom

Projektledare Nyproduktion

Jag har varit verksam i branschen i 7 år. Genom många år på säljavdelningen på Oscar Properties fått vara med på en spännande resa där många fina projekt har utvecklats och med tiden fått se utvecklingen av Stockholms stadsbild.

Genom åren har jag fått ta del av många sidor av projektarbetet; som kundansvarig i nära dialog med köpare och senast som säljansvarig med ansvar för försäljningen i projekt och kontakt med mäklare och byggproduktion. Jag har tidigare arbetat med Alexander White och när det  öppnades en dörr till en ny tjänst här så var det med glädje som jag påbörjade min roll som projektledare för nyproduktion.


Några snabba frågor till Ebba:

Vilket projekt hade du själv valt att bo i och varför?

Jag tycker att Farmaceutiska Institutet i Lyceum är väldigt vackert. En gammal universitetsbyggnad från 1800-talet som jag gärna hade bott i.

Det här visste du inte om mig

Jag är även förlossningsfotograf.

Vilka är dina bästa hemester-tips i Stockholm?

Jag älskar att se Stockholm från vattnet. Hyr en båt eller åk med på en turbåt och se staden från vattnet, det är så vackert. Och om du kan, åk ut till en mysig ö i skärgården. Ät en god frukost i stan på Á la Lo café eller cykla till Orangeriet i Bergianska trädgården och ät en mysig lunch i vacker miljö. Eller gå förbi Lillebrors på Rörstrandsgatan och ät den godaste av bullar.

 

Sydney International Leadership College 2012 - 2013

Ledarskap & Organisation

Stockholms Universitet 2013 -2014

Psykologi

Oscar Properties 2014 - 2021

Säljansvarig Nyproduktion

Birth by Barkenbom 2019 -

VD & Fotograf

Kontaktuppgifter:

Ebba Barkenbom

0723 98 21 24 Ebba.barkenbom@alexanderwhite.se