Felicia Lidberg Collinder

Kommunikation & Kontor

Jag är kommunikatör på Alexander White och ansvarig för marknadsföring, våra sociala medier och samarbeten med olika företag/influencers.

Jag är utbildad kommunikatör och har arbetat med kommunikation, projektledning och som kontorsansvarig under åren innan jag började här. På Alexander White är jag både kommunikationsansvarig och kontorsansvarig så jag har en bred och mångsidig roll som jag älskar eftersom jag får ha ett finger med i nästan allt som händer. Sedan jag tog över vårt instagramkonto @alexanderwhitesthlm har det växt från ca 60.000 följare till över 100.000 vilket jag är väldigt stolt och glad för.

Har ni några frågor angående våra sociala medier eller samarbeten/events så är det bara att höra av er.


Några snabba frågor till Felicia:

Vad är viktigt att tänka på kring marknadsföringen av sitt hem?

Jag ser ju de flesta bilderna som tas på våra objekt och väljer vilka som läggs ut på Instagram. Så jag vet av erfarenhet vad som funkar och vad som inte är så populärt. Jag skulle säga att mitt bästa tips är att styla lägenheten eller iaf ta emot en konsultation. Stylisterna är duktiga och vet vad som blir bra på bild. Det är lätt att man blir hemmablind och låter sin egen smak styra och det påverkar ofta slutpriset. Se stylingen som en viktig investering istället för en onödig kostnad!

Vilka myter om mäklare skulle du vilka slå hål på?

Jag hade aldrig velat jobba som mäklare. Det är verkligen ett ganska hårt och otacksamt jobb. Det finns utbredda myter och fördomar om att det ska vara så slappt, glassigt och välbetalt men så är det ju inte riktigt. Mäklarna jobbar alla obekväma tider när andra är lediga, i slutändan får man ganska liten del av arvodet i fickan samt att de flesta ser dem som ett nödvändigt ont vid en försäljning. Nej tacka vet jag mediebranschen – där är alla alltid snälla, välbetalda och välbehandlade…

Var bor du idag och varför?

Jag bor i Midsommarkransen! Jag älskar att bo här för det är en härlig småstadskänsla men ändå bara ett stenkast från Södermalm. Älskar de gamla arbetarbostäderna, att det är så lummigt och att det finns flera trevliga butiker och restauranger trots att det är ganska litet. Sen bor jag dessutom uppe på en bergsknalle vilket är exotiskt för någon från det skånska slättlandskapet. 

Malmö Högskola 2011 - 2014

Media- och Kommunikationsvetenskap

Malmö Högskola 2014 - 2015

Ledarskap - och organisationsteori

Södertörns Högskola 2016

Konstvetenskap

Alexander White 2019 -

Kommunikatör och Kontorsansvarig

Kontaktuppgifter:

Felicia Lidberg Collinder

+46 701- 496 020 felicia@alexanderwhite.se