Filip Fröjd

Tillfällig marknadsansvarig (tjänsteledig)

Min roll på Alexander White är som marknadskonsult. Mina arbetsuppgifter inkluderar allt från varumärkesfrämjande projekt och olika samarbeten till att ta fram företagets marknadsstrategier. Jag har alltid haft ett intresse för fastigheter och stadsförändrande projekt. Därför sökte jag mig självmant till Stockholms fräschaste varumärke inom denna bransch. Parallellt med mitt arbete på Alexander White studerar jag en master vid Handelshögskolan. Jag har tidigare under mitt studentliv arbetat deltid som aktieanalytiker hos Momentum Capital men tycker det är väldigt kul att nu byta bransch helt och fokusera på andra arbetsuppgifter.

Tveka inte att höra av er till mig om ni har tankar kring spännande projekt vi kan göra tillsammans!


Några snabba frågor till Filip:

Det här visste du inte om mig:

Jag har spelat bandy i elitserien

Vilka är dina bästa hemester-tips i Stockholm?

Jag älskar vatten och att vara nära naturen. Därför skulle jag hoppa på en båt ut i skärgården och bara se vad som faller mig in under dagen, inte sätta några planer och inte heller låta mig hindras från något som faller mig in. 

Var bor du idag och varför?

Jag bor idag på Södermalm och tycker om det otroligt mycket. Utbudet av restauranger, fik och barer är helt oslagbart. Dessutom gillar jag variationen av människor och byggnader söder erbjuder. 

Högskolan Väst 2017 - 2018

Beteendevetenskap

Handelshögskolan 2018 - 2021

Business and Economics, kandidat

Momentum Capital 2019 - 2021

Aktieanalytiker

Chalmers Universitet 2020 - 2021

Programmering i Python och Java

Kontaktuppgifter:

Filip Fröjd

+46 702 43 80 74 filip.frojd@alexanderwhite.se