Gabrielle Ekelund

Reg. fastighetsmäklare

Jag har arbetat som fastighetsmäklare sedan 1992 vilket innebär att jag har erfarenhet av de flesta situationer som kan uppstå under en bostadsaffär. Detta är en stor trygghet för såväl säljare som köpare. Jag har under hela min karriär haft hela innerstan och Lidingö som arbetsområde och har en mycket god lokalkännedom.
Eftersom bostadsaffären är en av de största affärerna man gör i sitt liv så är det av största vikt att man tar varje affär på största allvar och jag är mycket noga med att mina kunder får hela min uppmärksamhet under processens gång. Därför har jag aldrig mer än en till två affärsprocesser samtidigt. Att ha begränsat antal affärer rullande innebär att jag alltid kan ha fullt fokus i varje delmoment, inte är stressad och alltid är nåbar. Alexander White är en fantastisk arbetsplats. Vissa av oss har arbetat ihop i över 15 år vilket är något som genomsyrar vår arbetsglädje och vår tjänst till kunderna.


Några snabba frågor till Gabrielle:

Varför valde du mäklaryrket?

Det var i slutet av det glada 80-talet och min dåvarande styvfar var fastighetsmäklare.
Tyckte det verkade fritt, roligt och att man tjänade bra. Det visade sig att yrket inte riktigt överensstämde med vad jag då trodde men jag tror å andra sidan att de flesta generellt sett har den föreställningen om yrket.

Vad särskiljer dig från andra mäklare?

Om man bortser från erfarenheten man får efter drygt 25 år och över 1000 sålda bostäder och med det också alla olika situationer som uppstått  så tror jag att jag har fördelen inte behöva arbeta med mer än ett eller två objekt samtidigt,  vilket medför att kunden får mycket mäklare för pengarna. Jag är alltid nåbar utan att vara stressad.

Om du fick styra lagar och regler som berör fastighetsmäklare, vad hade du först ändrat på?

Begränsat intagningen och ökat kraven på utbildningen.

Påhlmans Handelsinstitut 1991 - 1992

Reg. Fastighetsmäklare

Svensk Fastighetsförmedling 1992 - 1998

Reg. Fastighetsmäklare

RMI Berghs 1998 - 1999

Strategisk marknadskommunikatör

Let´s Buy It 2000-2001

Projektledare

Oscars Fastighetsmäkleri 2001-2010

Reg. Fastighetsmäklare

White Fastighetsmäkleri 2008 - 2010

Reg. Fastighetsmäklare

Alexander White 2010 -

Reg. Fastighetsmäklare

Kontaktuppgifter:

Gabrielle Ekelund

+46 708 78 38 78 Gabrielle.ekelund@alexanderwhite.se

Vill du att Gabrielle ska göra en kostnadsfri värdering?

"Gabrielle skötte min försäljning helt klanderfritt från början till slut. Hon var tillmötesgående, tillgänglig och ytterst kompetent. Hon är den mäklaren man vill att sina köpare ska möta i dörren på visningen. Jag kan varmt rekommendera Gabrielle Ekelund på Alexander White."

säljare på Banérgatan 71

"Vi har anlitat Gabrielle Eklund vid några tillfällen när vi sålt lägenhet, dels för vår bostadsrättsförening (där undertecknad är ordförande) och dels för vår lägenhet. Gabrielle är otroligt lyhörd, professionell, ärlig och tillmötesgående och alltid trevlig. Med Gabrielles noggrannhet och pålitlighet innebär det att kommunikationen med henne ”flyter på” och som kund känner vi trygghet i att överlämna lägenheten för försäljning till Gabrielle, då vi vet att hon kommer att göra sitt bästa för att både vi och köparna ska känna sig nöjda. Vi kan varmt rekommendera Gabrielle att ta hand om er försäljning."

säljare på Ekehjelmstorget 2