Håkan Lundquist

Reg. fastighetsmäklare

Jag är en framåt, envis, lyhörd och professionell mäklare som drivs av att alltid leverera det bästa resultatet i mina affärer. Jag har förmedlat allt från slott till koja och har mycket stor erfarenhet av olika typer av bostadsförsäljningar. Med över 1500 fastighetsaffärer i bagaget kan jag förutse både problem och möjligheter som kan uppstå vid en försäljning och på så sätt skapa de bästa förutsättningarna för en framgångsrik affär. Jag har också en bred erfarenhet av nyproduktionsförsäljning.

Jag har arbetat i över 20 år som fastighetsmäklare och alltid lika målinriktat.  Min mäklarkarriär inleddes med två utvecklande år i Australien. Därefter, i början på 90-talet, anslöt jag mig till det då nystartade företaget Skeppsholmen fastighetsmäkleri. (Sotherby`s). Efter 9 år där gick jag vidare och startade då tillsammans med några kollegor upp Oscars fastighetsmäkleri som vi sedan sålde i slutet av 2007. Därefter startade jag även upp ett fastighetsmäkleri på Mallorca men avvecklade detta efter fastighetskrisen 2010. Sedan dess har jag varit på Alexander White och är idag en av de mer erfarna och skickliga mäklarna på marknaden.


Några snabba frågor till Håkan:

Do’s and don’ts vid försäljning:

Tala med bönder på bönders vis och latin till de lärde. Dvs vara lite av en kameleont. Don´ts: Glömma hur stor affär detta är för köpare och säljare även om vi arbetar med det dagligen.

Vad särskiljer dig från andra mäklare?

Envis. Väldigt envis. Låååång erfarenhet. Hög lägstanivå.

Varför valde du mäklaryrket?

Hade en kollega vars man drev en mäklarfirma när jag bodde i Australien. På den vägen var det.

The Proffessionals, Melbourne 1989 - 1990

Real estate consultant

Pålmans Handelsinstitut 1991 - 1992

Reg. fastighetsmäklare

Skeppsholmen fastighetsmäkleri 1992-2001

Reg fastighetsmäklare

Oscars fastighetsmäkleri 2001- 2008

Grundare & Reg. Fastighetsmäklare

Alexander White 2014 -

Reg. Fastighetsmäklare

Kontaktuppgifter:

Håkan Lundquist

+46 708 18 18 14 Hakan.lundquist@alexanderwhite.se

Vill du att Håkan ska göra en kostnadsfri värdering?

"Håkan är trevlig, professionell och lätt att samarbeta med. Jag fick ett mycket högre pris än vad jag förväntat mig. Allt gick snabbt, smidigt och utan problem. Kan varmt rekommendera, "

säljare på Brahegatan 62

"Jag behövde sälja snabbt innan jul, så inte bästa utgångsläget. Det kom mycket folk på båda visningarna. Allt gick otroligt bra och smidigt. Inte alla som lyckas med det! Jag kommer definitivt använda mig av Håkan Lundqvist igen."

säljare på Fleminggatan 109

"Håkan är engagerad, professionell och kunnig samt även personlig och trevlig."

säljare på Stensnäsvägen 63