Julia Hagnäs

Reg. fastighetsmäklare

Min mäklarkarriär började 2008 med att jag var med och startade upp Mäklarringen Södermalm. Det gav mig en djup förståelse för hur man kan optimera en bostadsaffär samtidigt som jag lärde mig mycket om projektledning, marknadsföringsstrategier och kreativ problemlösning. Efter Mäklarringen har jag arbetat hos Erik Olsson, en längre period på Fantastic Frank och senast även arbetat på den kommersiella fastighetsmarknaden.

Jag har sålt lägenheter och fastigheter över hela innerstaden och har erfarenhet av de flesta situationer som kan uppstå under processen – och hur man på bästa sätt löser dessa. Detta är en stor trygghet för mina kunder och gör mig till det självklara valet när man vill säkra ett högt slutpris, en problemfri affär och nöjda säljare såväl som köpare.


Några snabba frågor till Julia:

Var bor du idag och varför?

Jag bor tillsammans med min familj på Birger Jarlsgatan. Vi bor här för att lägenheten är en magisk hörnlägenhet med fri utsikt och härligt sekelskifte.

Om du inte varit mäklare, vad hade du då arbetat med?

Jag har alltid drömt om att bli konstnär och måla stora abstrakta tavlor.

Det här visste du inte om mig:

Jag har synesthesia vilket innebär att jag ser färger för olika bokstäver, ord och namn.

 

Frans Schartaus Handelsinstitut 2002 - 2003

Marknadsekonom

University Of Technology, Sydney 2005 - 2006

Marketing

Malmö Högskola 2013

Reg. Fastighetsmäklare

Mäklarringen 2008 - 2014

Kontorschef

Erik Olsson fastighetsförmedling 2013 - 2014

Reg. Fastighetsmäklare

Fantastic Frank Real Estate 2014 - 2018

Reg. Fastighetsmäklare

Yta.se 2018 - 2019

Account Manager

Alexander White 2019 -

Reg. Fastighetsmäklare

Kontaktuppgifter:

Julia Hagnäs

+46 728- 579 896 Julia.hagnas@alexanderwhite.se

Vill du att Julia ska göra en kostnadsfri värdering?

"Jag är så himla nöjd och glad att jag valde att sälja min lägenheten med Julia. Allt har gått supersmidigt från början till slut. Jag har känt mig lugn och trygg genom hela processen och kommunikationen har varit rolig och enkel. Julia är otroligt kunnig, alltid positiv och väldigt engagerad för att göra både säljare och köpare nöjd. Jag kan varmt rekommendera Julia till er som står inför en kommande försäljning! "

säljare på Hagagatan 52

"Julia är påläst, kompetent, sansad och professionell och tycks besitta den typen av människokännedom och sociala förmågor som gör att hon kan anpassa sig till olika människors behov och personlighet. Det är enligt min mening helt avgörande för att hantera de delikata situationer som kan uppstå under en bostadsförsäljning och få ett bra slutresultat. I en värld av tomt säljsnack, ogrundade åsikter och uppdateringsprat om ingenting är hon en stjärna som fokuserar på det väsentliga: optimal marknadsföring och på att få alla inblandade att känna sig trygga och välinformerade. Jag ger Julia de allra bästa rekommendationer, jag har svårt att tänka mig att man kan bli bättre än så här på sitt jobb."

säljare på Frejgatan 51

"Tyckte det var en svår process att hitta mäklare. Tillslut efter mycket grunnande så föll valet på Julia då jag kände att hon såg samma saker som mig kring vad som utgör ett hem och skapar subtila försäljningsvärden. Dessutom hoppades jag på att hon beskrev sig själv och jobbet på ett ärligt sätt vilket visade sig stämma. Julia är både autentisk och helhjärtad både mäklare och person. Den som väljer Julia får både en passionerad och erfaren mäklare som jag rekommenderar varmt."

säljare på Orvar Odds väg 35

"Julia was incredible. We had a tough time selling our place and put it in on the market twice. She never wavered in her commitment to sell our place and get the best price for it. She is such a joy to work with and I would pick her again in a heartbeat!"

säljare på Sigtunagatan 11

"Supernöjd! Från första stund var Julia självklar i valet av mäklare. Snygg marknadsföring, allt kändes lyxigt och hon la ned otroligt mycket tid och hårt arbete på att förhandla upp köparna till absoluta maxgränsen. Aldrig mer en annan mäklare!!!"

säljare på Smedsbacksgatan 16