Kristina Lissheim

Reg. fastighetsmäklare

Min passion för affärer, möta nya människor och vackra hem gjorde att jag skolade om och landade i mäklarbranschen. Med en bakgrund som civilekonom i reklambranschen, marknadschef samt som VD på ett serviceföretag kan jag som få andra skapa de bästa förutsättningarna för en lyckad affär. Min styrka ligger i förhandling och strategi för att generera de högsta slutpriserna.

Idag får jag många frågor kring vad som händer med bostadsmarknaden, hur ska man optimera sin försäljning i dagens marknad och vad kommer det nya boendet att vara värt om tre-fyra år? Jag sitter mitt i marknaden och diskuterar gärna prognoser, analyser och förväntningar med dig. Du är varmt välkommen att boka in ett kostnadsfritt möte och naturligtvis ingår en värdering av din befintliga bostad.


Några snabba frågor till Kristina:

Do’s and don’ts vid försäljning:

Styling är alltid en bra idé. Känsla styr köp av bostad och det gäller att slå konkurrensen för att få så bra budgivning som möjligt. Se det som en investering, inte en kostnad.

Vad har varit viktigast för dig när du valde ditt egna hem?

Känslan! Jag föll för den privata trädgården på baksidan av huset med den gamla romantiska dammen, rosorna och ekbacken med de vackra träden. Huset hade stora renoveringsbehov men kändes hemma direkt när vi klev innanför tröskeln.

Vilka är dina bästa hemester-tips i Stockholm?

Hyr en bräda på Stockholm SUP och paddla runt Långholmen. Fantastiskt sätt att uppleva stan från vattnet, på en stand up paddle. Åk till Södermalm och ät frukost på Pom och Flora. För bästa rooftop/city-känslan, boka bord för middag och drinkar på Arc by Nobis vid Vanadisplan och titta ut över stan och takåsarna en varm sommarkväll. Härligaste avkopplingen just nu hittar du på Ellery Beach House, en hideaway med allt du kan önska dig ute i magisk miljö ute på Lidingö.

Handelshögskolan Stockholm 2003-2006

Civilekonomexamen

SWE Advertising Agency 2007 - 2009

Key Account Manager

myFC 2009 - 2012

Marketing Manager

Onemotion AB 2012 - 2016

Client Team Manager & Planner

Ryska Posten Skafferi 2016 - 2017

VD

FEI 2017

Reg. Fastighetsmäklare

Eklund Stockholm New York 2017 - 2018

Reg. Fastighetsmäklare

Alexander White 2018 -

Reg. Fastighetsmäklare

Kontaktuppgifter:

Kristina Lissheim

+46 707 47 11 21 Kristina.lissheim@alexanderwhite.se

Vill du att Kristina gör en kostnadsfri värdering?

"Kristina är en fantastisk mäklare och vi kan varmt rekommendera henne!"

säljare på Hjortstigen 16

"Kristina är kompetent, erfaren, professionell och förtroendeingivande. Vi är otroligt nöjda med hennes insats. "

säljare på Observatoriegatan 21A

"Jag och min fru har gjort en gedigen granskning av mäklare med en bra historik av lyckade bostadsförsäljningar i vårt område. Vi intervjuade tre favoriter, varav Kristina var den vi valde och ändå har hon levererat över förväntan. Marknaden var mycket dålig när vi skulle sälja, men ändå fick Kristina fram flera intresserade köpare innan vi ens hade bestämt visningstider. Vi sålde efter förhandsvisning till det pris vi hoppades på bara 5 dagar efter lägenheten las upp som "Kommande" på Hemmet (utan pris). "

säljare på Tomtebogatan 30B

"Otroligt smidig att ha att göra med och lyhörd för frågor och funderingar. Det märks att Kristina har höga krav på sig själv och sin insats! Hängiven och hjälpsam, samtidigt som hon är väldigt mån om att köparna informeras om relevanta uppgifter och att allt går rätt till. En perfekt kombo helt enkelt!"

säljare på Tomtebogatan 20

"Kristina har väldigt bra koll på området och är en god ambassadör för försäljningar av hus i Djursholm. Hon är därtill duktig och resultatdriven. Kan varmt rekommendera henne för försäljningar!"

säljare på Vidarvägen 1B

"Kristina är en skarp och proffsig mäklare med hög ambitionsnivå! Som kund har jag både fått hjälp att hitta vår nya bostad via henne (exklusivt underhand) samt fått min bostad såld via henne. Hon överträffade våra förväntningar på bostadsförsäljningen. Rekommenderar henne alla gånger!"

säljare på Pipersgatan 27

"Kristina är en fantastisk mäklare. Hon är tydlig och rak i sin kommunikation och proffsig mot både oss som säljare och mot spekulanter. Jag kan varmt rekommendera henne och skulle välja henne igen vid en framtida försäljning."

säljare på Armfeltsgatan 24

"Kristina är mycket professionell, påläst och driven, hon höll oss som säljare uppdaterade på ett mycket bra sätt och kom med utmärkta råd genom hela processen. Vi är jättenöjda och kan varmt rekommendera Kristina."

säljare på Industrigatan 9

"Kristina Lissheim är en komplett mäklare. Hon kommunicerar naturligt och utstrålar ett enormt driv. Hon har stenkoll på inredning, och engagerat säkerställer hon att hemmet blir sitt finaste inför fotografering och visning. Hon är transparent med försäljningsplanen och inger förtroende under förmedlingsprocessen. Vi blev rekommenderade Kristina och vill starkt rekommendera henne vidare. "

säljare på Dalagatan 8

"Kristina är väldigt trevlig och tillmötesgående och det märks att hon verkligen har som mål att göra dig som kund nöjd! "

säljare på Linnégatan 94

"Kristina är oerhört driven, kompetent och med bra affärssinne. Rekommenderar henne starkt till alla som vill ha en bra mäklare, och inte bara billigaste pris."

säljare på Pipersgatan 27

"Professionell, lyhörd och målmedveten. Lyssnade på mig och mina önskemål i alla lägen och var en god rådgivare. Jag kände mig väldigt trygg och väl omhändertagen genom hela processen. Kan varmt rekommendera Kristina och kommer garanterat använda henne igen."

säljare på Nordenflychtsvägen 62