Lisa Ode

Reg. fastighetsmäklare

Med en gedigen bakgrund inom service- och eventbranschen har jag en djup förståelse för projektledning, försäljning och att alltid hålla den högsta servicekvalitén. Detta drar jag nytta av i mina bostadsaffärer och jag ser alltid till att alla inblandade lämnar en affär nöjda och med en god känsla.

Jag vill ta serviceyrket in i en bransch som jag tycker saknat just den biten i många år. Kvalitén i varje affär är svår att upprätthålla med ett för stort antal försäljningar samtidigt – därför väljer jag färre affärer, för att kunna säkerställa högre service. Därför arbetar jag hos Alexander White. Här arbetar mäklaren mer personligt och kan anpassa varje affär utefter den enskilde kunden och inte efter mäklaryrkets normer.


Några snabba frågor till Lisa:

Vad särskiljer dig från andra mäklare?

Min avslappnade stil och min starka förhandling. Jag kan visa att nästan alla mina budgivningar resulterar i att samma budgivare höjer sig själv innan vi signerar kontrakt. Där ser man svart på vitt att val av mäklare påverkar det faktiska slutpriset.

Varför valde du Alexander White? 

För att de låter mäklaren helt välja sitt egna arbetssätt och man kan skapa de bästa förutsättningarna utifrån vem man är som person. Jag har aldrig varit inne på den stela mäklarstilen. Här får jag köra helt min egna stil och komma på nya idéer hur man kan marknadsföra och jobba med olika objekt. Man behöver inte jobba på samma sätt som en typisk mäklarbyrå. Man kan hitta otroligt mycket inspiration från PR-branschen och föra in i yrket. Att varumärket är snyggt är såklart en bidragande faktor.

Vilka myter om mäklare skulle du vilka slå hål på?

 Att alla mäklare agerar likt en bilförsäljare från en Amerikansk 80-talsfilm.

Vilka myter är sanna …?

 Att många mäklare agerar som bilförsäljare från en Amerikansk 80-talsfilm.

Malmö Högskola 2015 - 2018

Reg. Fastighetsmäklare

Edward & Partners 2018 - 2019

Reg. Fastighetsmäklare

Alexander White 2019 -

Reg. Fastighetsmäklare

Mäklarsplit 2019 -

VD & Grundare

Kontaktuppgifter:

Lisa Ode

+46 735 43 03 24 Lisa.ode@alexanderwhite.se

Vill du att Lisa gör en kostnadsfri värdering?

"Superproffs från dag 1, fullständig leverans rakt igenom och överträffade alla förväntningar! Lisa var engagerad, ständigt nåbar och tog bort all stress som en bostadsaffär kan medföra. Värd hela arvodet och kvalitet på alla punkter, kommer definitivt sälja med Lisa igen! "

säljare på Rådmansgatan 46

"Detta är min andra försäljning via Lisa som alltid levererar. Båda mina försäljningar har sålts innan visning. Hon är extremt effektiv, uppdaterar in i det sista. Väldigt lätt att tycka om, jordnära ärlig både mot mig som säljare samt köpare. Kommer definitivt att anlita Lisa för forsatta försäljningar i framtiden. "

säljare på Kammakargatan 21

"Lisa är HELT FANTASTISK! Så otroligt proffsig, hjälpsam och man kände sig alltid trygg. Kommer starkt rekommendera Lisa till alla som Vill sälja/köpa bostad. "

säljare på Hökens gata 8

"Lisa gjorde något få hade kunnat göra ! Det speglar lite hennes personlighet också, annorlunda på många sätt och vis. Kändes äkta och hon får sälja mina andra lägenheter framöver om det ligger i hennes intresse. Tack Lisa ! Och tack till Alexander White som tillåter sina mäklare att vara mer än en kostym."

säljare på Dalagatan 90

"Bäst på alla plan, kan ej tänka mig en mer profesionell och samtidigt personlig med en äkta känsla och leverans Top notch!"

säljare på Regeringsgatan 83

"En karismatisk och väldigt kompetent arbetshäst som ger 100%. Okomplicerad. Rak och tydlig till alla parter. "

säljare på Fridhemsgatan 12B