Mona Rammahi

Reg. fastighetsmäklare

Det som särskiljer mig från många konkurrenter är min breda kompetens. Med 15 år långa erfarenhet inom försäljning, marknadsföring, produktutveckling och projektledning i både Sverige och utomlands är jag mycket mer än en mäklare. Min flexibilitet, noggrannhet och mitt breda kontaktnät har bidragit till en kunskap, metod och effektivitet som är gynnsam för en lyckad bostadsaffär.

Jag har ett genuint intresse för varje affär och vill alltid ge en så skräddarsydd förmedlingsprocess som möjligt. Mina styrkor är att jag aldrig vill lämna något åt slumpen, lägger stor vikt vid att alltid vara tillgänglig, transparent och gör mitt yttersta för att säljare och köpare ska känna sig trygga genom hela processen.

 


Några snabba frågor till Mona

Varför valde du mäklaryrket?

Jag älskar att förhandla och att träffa nya människor och mäklaryrket ger mig möjlighet att få utlopp för min energi på ett produktivt sätt.

 

Vad särskiljer dig från andra mäklare?

Jag jobbar helt och hållet utan mellanhänder vilket gör att jag är väldigt insatt i varje försäljning och det reflekteras i mina slutpriser.

 

Varför valde du Alexander White?

Jag har alltid gillat Alexander White exklusiva uttryck och när de tog kontakt med mig så kändes det helt självklart att börja jobba där. Jag har aldrig trivts så bra på en arbetsplats.  

Innerstadsspecialisten 2021-2022

Reg. Fastighetsmäklare

FEI Företagsekonomiska Institutet 2021

Real Estate Broker

Stockholm University 2013–2016

Bachelor´s degree, Business Administration & Economics

Settr 2019–2020

Head of Brands & Purchasing

Gul&Blå 2017–2019

Sales Marketing Manager

Villa Bagus, Boutique hotel in Indonesia 2015–2018

Founder

Kontaktuppgifter:

Mona Rammahi

+46 761 83 44 31 mona@alexanderwhite.se

Vill du att Mona gör en kostnadsfri värdering?

Mona har varit allt det som man hoppas på av en mäklare och faktiskt lite mer. Hon har varit väldigt kunnig, noga, tillgänglig och energisk både innan, under och efter försäljningen. Anlita henne är mitt råd!!

Krukmakargatan 60

Jättenöjd. Grym mäklare du känner dig trygg med! Kommer anlita Mona igen när det är dags att sälja nästa gång.

Parmmätargatan 22

Vi kom i kontakt med mäklaren då vi köpte vår nuvarande av denne och kände direkt att vi hittat vår mäklare!

Södermannagatan 50

Hade inte kunnat tänka mig en bättre mäklare! Proffsig, tydlig, engagerad, hjälpsam, alltid tillgänglig och mycket trevlig. Så oerhört nöjd med Mona!

Bondegatan 3D

Den bästa mäklaren man kan önska sig som helhjärtat investerar tid och tanke i uppdraget och alltid går the extra mile för att göra bostadssäljaren nöjd! Dessutom världens bästa personlighet!

Sibyllegatan 42

Jag har sålt med många mäklare tidigare men Mona är den som varit överlägset bäst av dom alla. Så vill du sälja med en mäklare som verkligen är extremt proffsig och bra - välj Mona!

Kocksgatan 23