Tova Andrée

Reg. fastighetsmäklare

Jag är utåtriktad, lösningsorienterad, kreativ och älskar att träffa nya människor, vilket är anledningen till att jag alltid valt att arbeta inom service och sälj. Mina prioriteringar som fastighetsmäklare ligger i att värna om individens personliga behov för att ge kunden en försäljning i världsklass.  Mitt engagemang och min goda serviceanda genomsyrar hela försäljningsprocessen, mitt mål kommer alltid vara att överträffa dina förväntningar och nå högsta kundnöjdhet. Jag kommer på ett mycket strategiskt sätt hantera din försäljning och med min expertis och mina säljmetoder kommer jag att säkerhetsställa att du får bäst betalt för din bostad.

 


Några snabba frågor till Tova

Varför valde du mäklaryrket?

Anledningen till att jag valde att bli fastighetsmäklare var för att ta min passion för service och sälj till nästa nivå, nämligen att guida folk genom deras viktigaste affär i livet, hemmet.

 

Var bor du idag och varför?

Idag bor jag på Lidingö med min sambo och min katt. Jag älskar närheten till naturen och havet samtidigt som det är enkelt att ta sig in till stadspulsen.

 

Om du inte varit mäklare, vad hade du då arbetat med?

Troligtvis hade jag varit författare. Jag har alltid haft en väldigt kreativ sida, vilket jag tror kommer speglas i min roll som fastighetsmäklare också.

Kontaktuppgifter:

Tova Andrée

+46 702 15 91 60 tova.andree@alexanderwhite.se

Vill du att Tova gör en kostnadsfri värdering?