Valerie Petrova

Reg. fastighetsmäklare

”Kvalitet framför kvantitet” är ett valspråk som kännetecknar mitt arbetssätt. Strategin? Att maximera slutpriset på varje försäljning, snarare än att maximera antalet försäljningar.

Klyschigt att höra från en mäklare, men jag tycker att det är fruktansvärt kul att förmedla hem och är otroligt passionerad i det jag gör. Det kreativa arbetssättet ligger mig varmt om hjärtat och därför skräddarsyr jag alltid varje försäljnings -och marknadsföringsstrategi för att framhäva varje objekt på ett unikt sätt. Jag lägger ner mycket tid och engagemang på mina affärer och ser till att de drivs till perfektion så som jag själv hade velat ha det om jag satt på andra sidan bordet.  För att nå ett högt slutpris och samtidigt ha ett trevligt samarbete på vägen är jag övertygad om att det krävs en mäklare som är handlingskraftig, tillgänglig och orädd i sin förhandling.


Några snabba frågor till Valerie:

Varför valde du mäklaryrket?

Mitt intresse för arkitektur och inredning i kombination med att jag älskar att göra affärer gjorde yrkesvalet självklart när det var dags att sadla om från eventbranschen. Jag värdesätter frihet och sökte mig till ett yrke där jag är min egen chef och kan styra mina dagar själv. 

Vad gör du helst på fritiden?

En ledig helg tar jag helst en weekendresa nånstans i Europa eller hoppar fallskärm! Kvällspromenader runt djurgården med min Cocker spaniel Marley och goda drinkar på en solig takterrass med vänner står sig högt på listan också.

Vad särskiljer dig från andra mäklare?

Mitt driv och min förhandlingsförmåga. Jag är detaljfokuserad och sköter alla delmoment av försäljningen själv utan att använda assistenter eller mellanhänder, något som dessvärre är väldigt ovanligt i vår bransch.

Erik Olsson fastighetsförmedling 2016- 2018

Nytt hem 2018 - 2019

Företagsekonomiska institutet 2016- 2019

Alexander White 2019 -

Kontaktuppgifter:

Valerie Petrova

+46 709- 786 591 Valerie.petrova@alexanderwhite.se

Vill du att Valerie gör en kostnadsfri värdering?

Valerie är allt det man som säljare önskar sig av en mäklare, och mycket mer därtill. Hon inger respekt från första stund, och med professionalism och kompetens siktar hon högt men når ännu högre. Utöver hennes yrkeskunnighet är Valerie också en fantastisk person att ha att göra med och som finns tillhands genom hela processen, oavsett dag och tid. Den som inte anlitar Valerie går miste om den bästa mäklaren i stan, och vi rekommenderar henne starkt till alla som någonsin kommer att sälja en lägenhet. Hon är en stjärna !"

säljare på Folkskolegatan 5

"En utomordentligt kunnig och duktig mäklare som verkligen har en fingertoppskänsla när det gäller marknaden och har stenkoll på statistik och förväntat slutpris. Hon inger ett enormt förtroende och ger verkligen det där extra för att du ska få till en så lyckad affär som möjligt. Känns som att hon alltid tillgänglig och anpassar sig efter spekulanter och mig som säljare. Hon har en fantastisk attityd och kunnig att hantera flera olika typer av spekulanter utan att vara pushig eller tumma på kvalité. En riktig stjärna i mina ögon och jag kommer aldrig att anlita en annan mäklare än Valerie. "

säljare på Skeppargatan 52A

"Valerie gjorde ett fantastiskt jobb med att sälja vår lägenhet! Super på alla delar under hela processen. Överträffade alla förväntningar! Vi kunde inte vara nöjdare!"

säljare på Maria Prästgårdsgata 21

"En otroligt bra upplevelse genom hela processen. Valerie satte bra förväntningar som hon verkligen överlevererade på. Försäljning gick snabbare än vad vi tänkt och vi fick ett bättre pris än vad vågat hoppas. Vi är otroligt nöjda med kommunikation från start till mål, vi skulle rekommendera Valerie till alla vi känner som går i säljtankar!"

säljare på Hagagatan 44

"Valerie var mycket påläst, engagerad, och professionell i sitt bemötande. Hon satte från början ett tydligt mål som hon också levde upp till. Jag upplevde att hon tänkte ett steg längre kring vår försäljningsstrategi och gjorde sedan sitt yttersta för att göra mig som kund nöjd. Kan varmt rekommendera Valerie!"

säljare på Vikingagatan 22A

"Valerie lyssnade in alla våra behov vid försäljningen och lyckades överträffa våra förväntningar på slutresultatet. Hon hade bra förståelse för marknaden just när vi sålde och kunde därför guida oss rätt i tankar och beslut. Vi kunde inte ha bett om ett bättre och tryggare samarbete och rekommenderar Valerie starkt!"

säljare på Åsögatan 167A

"Stockholms bästa mäklare utan tvekan! Valerie var extremt professionell i sitt bemötande och sålde innan visning till ett mycket högre slutpris än det dem lokala mäklarna i området lovat. Hade inte kunnat önska mig ett bättre bemötande eller resultat, suverän kvalité från början till slut. Fick Valerie rekommenderad av en vän och kan varmt föra ordet vidare. Stort tack för galet bra service!"

säljare på Sankt Ansgars väg 10A

"Det är helt sjukt. Jag har sålt ett dussintal lägenheter i Stockholm men aldrig haft någon lika vass som Valerie. Hennes förhandlingsförmåga fick budgivare att gå upp långt över sina budgetar. Hon lyckades sälja vår 400.000kr dyrare än den IDENTISKA lägenheten våningen under som gick en månad tidigare. Visst tar hon betalt för sin tjänst men hon är värd varje krona. Det är verkligen skillnad på mäklare och mäklare."

säljare på Wollmar Yxkullsgatan 48A

"Mäklaren var superprofessionell och hjälpte oss igenom hela processen. Det kändes väldigt tryggt att jobba med henne och vi kände att hon vill vårt bästa. När vi tvekade hjälpte hon oss att resonera och hon kom med energi när vi inte hade det. Kommer verkligen rekommendera till mina vänner."

säljare på Åsögatan 182

"Vi anlitade Valerie som mäklare för att förmedla vår bostad som ett underhand objekt, då vi inte var i en process än för att lägga ut vår bostad på hemnet och dylikt. Vi anser att Valerie skötte detta på ett väldigt professionellt och bra sätt då hon förstod våra farhågor, var lyhörd kring våra önskemål och förmedlade bostaden till seriösa potentiella köpare. Vi anser vidare att Valerie är väldigt lätt att ha att göra med och verkligen förstår ens önskemål och tankar. Vi kommer absolut att anlita Valerie igen i framtiden samt rekommendera henne till andra som står inför en liknande situation som vår. "

säljare på Drottninggatan 114A

"Valerie gjorde verkligen hela processen från första möte till signering enkel och smidig Hon guidade mig igenom allt på ett superbra sätt och navigerade genom budgivningen som ett proffs!"

säljare på Wargentinsgatan 5D

"Valerie är otroligt lyhörd, lösningsfokuserad och med en enorm vinnarinstinkt. Allt utan att göra avkall på kund- eller köpupplevelse. Mycket professionell och jag rekommenderar starkt! "

säljare på Tulegatan 5B

"Jag fick lyckan av att träffa Valerie via en rekommendation från en vän. Och wow, vad glad jag är för det. Redan från första träffen mötet och fram till försäljning, kände jag en enorm tillit till henne. Valerie är en av de mest kompetenta och samtidigt härliga människa jag mött. En kombo svår att sätta. Mina VARMASTE tack."

säljare på Igeldammsgatan 38

"Valerie var fantastisk från start till slut. Trygg, kompetent, engagerad och alltid tillgänglig för alla typer av frågor och funderingar i processen. Min försäljning gick så smidigt och Valerie var alltid nära till hands för att hjälpa till. Kommer varmt rekommendera henne till vänner och bekanta!"

säljare på Nynäsvägen 359

"Valerie är en engagerad, positiv och dedikerad mäklare. Hon överträffade våra förväntningar och är dessutom mycket service-minded, vilket gjorde hela processen enkel och smidig för oss. Vi rekommenderar henne varmt!"

säljare på Norrtullsgatan 43