Valerie Petrova

Reg. fastighetsmäklare

”Kvalitet framför kvantitet” är ett valspråk som kännetecknar mitt arbetssätt som mäklare. Strategin? Att maximera slutpriset på varje försäljning, snarare än att maximera antalet försäljningar.

Mina främsta styrkor är att jag är lösningsorienterad, handlingskraftig och väldigt passionerad. Det kreativa arbetssättet ligger mig varmt om hjärtat och därför skräddarsyr jag alltid varje försäljnings -och marknadsföringsstrategi för att skapa de bästa förutsättningarna. Jag lägger ner mycket tid och engagemang på mina affärer och ser till att de drivs till perfektion så att vi tillsammans når ett högt slutpris och har ett trevligt samarbete på vägen. Don’t be a stranger! Jag är bara en skärm bort så hör av dig och berätta på vilket sätt jag kan hjälpa dig!


Några snabba frågor till Valerie:

Varför valde du mäklaryrket?

Mitt intresse för arkitektur och inredning i kombination med att jag älskar att göra affärer och träffa olika människor gjorde yrkesvalet självklart när det var dags att sadla om från event -och bemanningsbranschen. Jag värdesätter frihet och sökte mig till ett yrke där jag är min egen chef och kan styra mina dagar själv. 

Vad gör du helst på fritiden?

Låter så klyschigt men att resa är verkligen en stor hobby! En vardagskväll ligger jag helst i soffan och kliar min cocker spaniel Marley på magen till någon bra dokumentär. Juste! Soliga takbarer eller uteserveringar får vi inte glömma heller. De står sig högt på fritidsaktivitets-listan. 

Vad särskiljer dig från andra mäklare?

Mitt driv och min förhandlingsförmåga. Jag är detaljfokuserad och sköter alla delmoment av försäljningen själv utan att använda assistenter eller mellanhänder, något som dessvärre är extremt ovanligt i vår bransch.

Erik Olsson fastighetsförmedling 2016- 2018

Nytt hem 2018 - 2019

Företagsekonomiska institutet 2016- 2019

Alexander White 2019 -

Kontaktuppgifter:

Valerie Petrova

+46 709- 786 591 Valerie.petrova@alexanderwhite.se

Vill du att Valerie gör en kostnadsfri värdering?

"Valerie var mycket påläst, engagerad, och professionell i sitt bemötande. Hon satte från början ett tydligt mål som hon också levde upp till. Jag upplevde att hon tänkte ett steg längre kring vår försäljningsstrategi och gjorde sedan sitt yttersta för att göra mig som kund nöjd. Kan varmt rekommendera Valerie!"

säljare på Vikingagatan 22A

"Valerie lyssnade in alla våra behov vid försäljningen och lyckades överträffa våra förväntningar på slutresultatet. Hon hade bra förståelse för marknaden just när vi sålde och kunde därför guida oss rätt i tankar och beslut. Vi kunde inte ha bett om ett bättre och tryggare samarbete och rekommenderar Valerie starkt!"

säljare på Åsögatan 167A

"Stockholms bästa mäklare utan tvekan! Valerie var extremt professionell i sitt bemötande och sålde innan visning till ett mycket högre slutpris än det dem lokala mäklarna i området lovat. Hade inte kunnat önska mig ett bättre bemötande eller resultat, suverän kvalité från början till slut. Fick Valerie rekommenderad av en vän och kan varmt föra ordet vidare. Stort tack för galet bra service!"

säljare på Sankt Ansgars väg 10A

"Det är helt sjukt. Jag har sålt ett dussintal lägenheter i Stockholm men aldrig haft någon lika vass som Valerie. Hennes förhandlingsförmåga fick budgivare att gå upp långt över sina budgetar. Hon lyckades sälja vår 400.000kr dyrare än den IDENTISKA lägenheten våningen under som gick en månad tidigare. Visst tar hon betalt för sin tjänst men hon är värd varje krona. Det är verkligen skillnad på mäklare och mäklare."

säljare på Wollmar Yxkullsgatan 48A

"Fantastiskt bra mäklare. Rekommenderas starkt! Otroligt nöjd och kommer att anlita Valerie i framtiden! "

säljare på Klockargårdsvägen 2B

"Jag fick lyckan av att träffa Valerie och Julia via en rekommendation från en vän. Och wow, vad glad jag är för det. Redan från första träffen mötet och fram till försäljning, kände jag en enorm tillit till de båda. Ett extra tack vill jag sträcka till Valerie, som är en av de mest kompetenta och samtidigt härliga människa jag mött. En kombo svår att sätta. Mina VARMASTE tack."

säljare på Igeldammsgatan 38