fbpx

Valerie Petrova

Reg. fastighetsmäklare

”Kvalitet framför kvantitet” är ett valspråk som kännetecknar mitt arbetssätt som mäklare. Strategin? Att maximera slutpriset på varje försäljning, snarare än att maximera antalet försäljningar.

Mina främsta styrkor är att jag är lösningsorienterad, handlingskraftig och väldigt passionerad. Det kreativa arbetssättet ligger mig varmt om hjärtat och därför skräddarsyr jag alltid varje försäljnings -och marknadsföringsstrategi för att skapa de bästa förutsättningarna. Jag lägger ner mycket tid och engagemang på mina affärer och ser till att de drivs till perfektion så att vi tillsammans når ett högt slutpris och har ett trevligt samarbete på vägen. Don’t be a stranger! Jag är bara en skärm bort så hör av dig och berätta på vilket sätt jag kan hjälpa dig!


Några snabba frågor till Valerie:

Varför valde du mäklaryrket?

Mitt intresse för arkitektur och inredning i kombination med att jag älskar att göra affärer och träffa olika människor gjorde yrkesvalet självklart när det var dags att sadla om från event -och bemanningsbranschen. Jag värdesätter frihet och sökte mig till ett yrke där jag är min egen chef och kan styra mina dagar själv. 

Vad gör du helst på fritiden?

Låter så klyschigt men att resa är verkligen en stor hobby! En vardagskväll ligger jag helst i soffan och kliar min cocker spaniel Marley på magen till någon bra dokumentär. Juste! Soliga takbarer eller uteserveringar får vi inte glömma heller. De står sig högt på fritidsaktivitets-listan. 

Vad särskiljer dig från andra mäklare?

Mitt driv och min förhandlingsförmåga. Jag är detaljfokuserad och sköter alla delmoment av försäljningen själv utan att använda assistenter eller mellanhänder, något som dessvärre är extremt ovanligt i vår bransch.

Erik Olsson fastighetsförmedling 2016- 2018

Nytt hem 2018 - 2019

Företagsekonomiska institutet 2016- 2019

Alexander White 2019 -

Kontaktuppgifter:

Valerie Petrova

+46 709- 786 591 Valerie.petrova@alexanderwhite.se

Vill du att Valerie gör en kostnadsfri värdering?

"Valerie lyssnade in alla våra behov vid försäljningen och lyckades överträffa våra förväntningar på slutresultatet. Hon hade bra förståelse för marknaden just när vi sålde och kunde därför guida oss rätt i tankar och beslut. Vi kunde inte ha bett om ett bättre och tryggare samarbete och rekommenderar Valerie starkt!"

säljare på Åsögatan 167A

"Valerie var mycket påläst, engagerad, och professionell i sitt bemötande. Hon satte från början ett tydligt mål som hon också levde upp till. Jag upplevde att hon tänkte ett steg längre kring vår försäljningsstrategi och gjorde sedan sitt yttersta för att göra mig som kund nöjd. Kan varmt rekommendera Valerie!"

säljare på Vikingagatan 22A

"Fantastiskt bra mäklare. Rekommenderas starkt! Otroligt nöjd och kommer att anlita Valerie i framtiden! "

säljare på Klockargårdsvägen 2B