Wilhelmina Bonde Alfvén

Reg. fastighetsmäklare

Mitt personliga arbetssätt utmärks tack vare mitt breda personliga kontaktnät, innovativa marknadsföringsstrategier samt hur jag arbetar med sociala medier.

Nyckeln till lyckade resultat är att kunna lägga väsentlig tid och fokus på sina affärer – vilket är helt avgörande för affärens utfall och slutpris.  Mina referenser och mitt breda kontaktnät har resulterat i många stora förtroendeuppdrag genom åren. Jag har förmedlat flertalet spektakulära våningar över hela Stockholms innerstad, vilket har kommit att bli mitt huvudsakliga fokus.

Min främsta styrka är att jag är väldigt tillgänglig och flexibel, krävs det en extra visning eller kontraktsskrivning så jobbar jag oavsett dag och tid, allt för att mina kunder ska känna att jag gjort allt vad jag kan för att nå ett resultat.


Några snabba frågor till Wilhelmina:

Varför valde du mäklaryrket?

Från början drömde jag om att bli hotel manager, jag kom in på en bra skola i Schweiz 2006 men samtidigt blev jag blixtförälskad och bestämde mig för att stanna i Sverige. I samband med detta funderade jag på alternativa yrken och kom fram till att mäkleri eventuellt kunde passa mig och en familjevän peppade mig att gå vidare med det.

Varför valde du Alexander White?

Människorna och mentaliteten. Från tiden då vi hette Alexander & Co och var 5 anställda till idag har vi konsekvent haft en fantastisk familjär stämning där alla arbetar med varandra istället för att tävla mot varandra. Den inställningen har gynnat såväl kunder som medarbetare, vi orkar arbeta hårt när vi mår bra på jobbet och en säljare har fått ett gäng mäklare istället för en.

Om du fick styra lagar och regler som berör fastighetsmäklare, vad hade du först ändrat på? 

Jag hade skapat flera skikt i varningssystemet. Konsekvenser för mäklare som inte sköter sig enligt fastighetsmäklarlagen är väldigt oproportionerliga. En mäklare som råkar boka en fotografering innan den har förmedlingsuppdrag påskrivet kan få samma varning som en mäklare som använder sig av falska budgivare… Det krävs extremt mycket för att en mäklare skall bli avregistrerad, rent av kriminella mäklare är fortfarande verksamma vilket rent ut sagt chockar mig.

Erik Olsson fastighetsförmedling 2006 - 2008

Mäklarassistent

KTH 2007 - 2009

Fastighetsförmedling & Byggteknik

Alexander & Co/Alexander White 2009 - 2013

Reg. Fastighetsmäklare

Alexander White 2013 -

Delägare & Reg. Fastighetsmäklare

Kontaktuppgifter:

Wilhelmina Bonde Alfvén

+46 708 78 78 64 Wilhelmina@alexanderwhite.se

Vill du att Wilhelmina ska göra en kostnadsfri värdering?

"Wilhelmina är en väldigt skicklig mäklare som uppvisade sin kapacitet genom att navigera sig fram till en affär, långt bortom att bara förmedla och sälja en lägenhet. Resultatet är, enligt min bedömning, att köpare såväl som säljare känner att man har gjort en väldigt bra affär. Tryggt, lugnt och väldigt proffsigt rakt igenom varje steg i processen."

säljare på Storgatan 34

"Otroligt proffsig och engagerad och Wilhelmina fick både mig som säljare och köparen att känna oss trygga med affären. Jag kunde inte ha varit mer nöjd över mitt val av mäklare efter att ha träffat över 6 olika byråer och personer som flera kom rekommenderade så känner jag att Wilhelmina var det absolut bästa valet."

säljare på Gästrikegatan 18

"Wilhelmina är en väldigt duktig och erfaren mäklare. Vi har valt att sälja med henne för andra gången och skulle även välja henne i framtiden. Hon har bra kännedom om marknaden, skicklig säljare men är även väldigt ödmjuk och lyhörd."

säljare på Vikingagatan 16

"Jag har sedan tidigare mycket dåliga erfarenheter av mäklare, men har denna gång varit supernöjd!! Jag kan verkligen rekommendera denna mäklare! "

säljare på Grev Magnigatan 4

"Mycket nöjd med hela resan från uppstartsmöte till avslut. För mig är mäklaren oerhört viktig i denna stora affär och Wilhelmina var en stor trygghet. "

säljare på Sandhamnsgatan 57C