Välgörenhet

Kaffemustaschen 2020

Alexander White skänker under november månad 1000 kronor per försäljning till Mustaschkampen och prostatacancerförbundet. Nu avslutas månadens insamling med ett deltagande i online-eventet Kaffemustaschen. Alexander White är en av aktörerna som bidrar till ett av eventets stora priser – en gratis försäljning med styling värde 90.000 kronor.

Varje år i november anordnas Kaffemustaschen, ett event av produktionsbolaget Kaffegruppen, där syftet är att få in pengar till Mustaschkampen. Eventet består av att flera aktörer bidrar med olika priser som eventets gäster får köpa lotter till och lottintäkter går oavkortat till forskning av prostatacancer. I år kommer eventet att ske online på grund av rådande restriktioner och kommer därmed att sändas live genom Kaffegruppens Instagram. Där kommer alla som vill att kunna vara med på en live-auktion samt kunna köpa lotter till de olika priserna. Ett av priserna är en gratis bostadsförsäljning med styling till ett ungefärligt värde av 90.000 kronor.

”Efter att ha startat november med att skänka 1000 kr per försäljning så känns det fantastiskt att kunna avsluta med ett event där vi så konkret kan bidra till en god sak”, säger Carola Russmark, VD på Alexander White.

För att vinna Alexander Whites pris går man in på Alexander Whites Instagram och tävlar genom att tagga den personen man tror vill vinna en gratis försäljning, oavsett om det är en vän eller sig själv. Alexander White kommer sedan att köpa en lott per taggat namn till Kaffegruppens välgörenhetsevent och pengarna går direkt till Mustaschkampens insamling. Vinnaren utses den 29 November klockan 17.00 på Kaffegruppens Instagram.

”Eventet anordnas årligen på Södermalm där vi är väldigt aktiva. I år sker eventet i en annorlunda tappning genom en live-sändning men det goda syftet är detsamma. Vi såg det som en självklarhet att vara med och bidra med ett pris när pengarna går till en så viktig sak.”, säger Lisa Ode, fastighetsmäklare på Alexander White.

@alexanderwhitesthlm

Ett av Sveriges ledande mäklarkonto på Instagram