Budgivning pågår

Kommande försäljning

Kummelnäs

Grävlingsbergsvägen 18

Budgivning pågår

Kommande försäljning

Visa alla bilder

Underbar arikitektritad familjevilla med storslagen sjöutsikt och kvällssol. Vacker vy över ruin-siluetten i öster. Huset är byggt 2009 och ligger i vackra Grävlingsberg, med 3-4 sovum. Stor tomt och gästhus samt exklusiv del i samfällighet med unikt promenadstråk, fin sandstrand med bastu och sjöstuga som bjuder in till härliga havsbad. Huset är väl disponerat med smakfullt kök i öppen planlösning med matsal och vardagsrum. De sociala ytorna är generösa och från köket når du den stora terrassen med sol större delen av dagen. Tack vare det höga, fria läget är det gott om underbar kvällssol. Här njuter du av en storslagen utsikt över Stockholms inlopp, Lidingö och Bogesundslandet. På entréplan finns även en rymlig hall med platsbyggd förvaring, två badrum samt tvättstuga. Härlig naturtomt som också har en stor gräsmatta för bollspel. På tomten finns en carport med laddstolpe och gästhus (13 kvm). Plats för flertalet bilar på parkeringsplatsen.

Grävlingsberg är en naturskön del av Kummelnäs, Saltsjö-Boo och ligger drygt en halvtimme utanför Stockholms innerstad. I området finns fotbollsplan och lekpark samt närhet till flertalet förskolor och unika Backeboskolan. Goda kommunikationer in till stan med bussar samt direktbåt från närliggande brygga (Riset) med SL-kort, tar ca 30 minuter.

Välkommen till en underbar villa som bjuder in till en fantastisk livsstil för avkoppling och socialt umgänge.

Rum & Storlek

150 m2

Biarea

20 m2

Tomtarea

2272 kvm

Pris

-

Senaste bud: Kontakta mäklaren för mer information!

Visning

Kontakta ansvarig mäklare för information om visning.

Grävlingsbergsvägen 18 – Kummelnäs

Kontaktuppgifter:

Kristina Lissheim

+46707471121 kristina.lissheim@alexanderwhite.se
Interiör


Hall
Trevlig hall med gott om plats för avhängning och förvaring av kläder. På nedre plan är det genomgående betonggolv med vattenburen golvvärme.

Kök
Smakfullt kök med mörkblå köksluckor i trä och bänkskiva i marmor. Köksö med induktionshäll samt överhängande bänkskiva i marmor som möjliggör sittplatser. Köket är utrustat med vitvaror från Smeg, bestående av fristående kyl/frys, ugn, induktionshäll, diskmaskin. I köket finns gott om utrymme för stor matplats samt utgång till terrassen med utsikt över vattnet. Förberett för kamin intill matplats och kök. I taket i kök och vardagsrum sitter infällda, exklusiva högtalare.

Vardagsrum
I öppen planlösning med köket ligger det stora vardagsrummet. De generösa fönsterpartierna gör dessa rum härligt ljusa. Idag disponeras denna yta med soffgrupp, TV-möbel och ytterligare sittplats men kan enkelt delas upp för att möjliggöra ett till sovrum.

Badrum
På entréplan finns två badrum. Båda med wc, kommod, spegel alternativt spegelskåp samt dusch. Spotlights i taket och golvvärme. Det finns utrymme i det ena badrummet för att ha ett badkar.

Tvättstuga
Trevlig tvättstuga med vask, tvättmaskin och torktumlare samt skåpförvaring. Nås även direkt utifrån via glasad dörr. Även golvvärme i detta rum.

ÖVERVÅNING
Allrum
Direkt ovanför trappen ligger ett allrum, som enkelt kan möbleras med soffgrupp och TV. Förvaring i platsbyggda garderober.

Master Bedroom
Stort, ljust sovrum med gott om plats för dubbelsäng. Fönster i två väderstreck med underbar utsikt mot vattnet och ruinen. Gott om förvaring genom en walk-in-closet och garderober.

Sovrum 1
Bra storlek på sovrum, ljust och fint med vacker utsikt mot ruinen. Här får det plats en dubbelsäng samt nattduksbord. Gott om förvaring i garderober.

Sovrum 2
Även detta rum är likt master bedroom mycket rymligt och ljust med fönster i två väderstreck. Här finns plats för dubbelsäng samt nattduksbord. Goda förvaringsmöjligheter i garderober samt ett litet kryp-in bakom garderoberna som kan nyttjas för extra sängplats, ytterligare förvaring eller annat.

ÖVRIGT
På tomten finns ett inrett gästhus om 13 kvm med carport (med laddstolpe).
Fiber är draget till fastigheten och larm från Verisure installerat med rökdetektorer, kameror och sensorer.

SAMFÄLLIGHET
Exklusiv del i samfällighet med unikt promenadstråk, fin sandstrand med bastu och sjöstuga med övernattningsmöjligheter.

Område

Här bor du med närhet till vackra naturområden, fina stigar i närområdet samt brygganläggning nere vid stranden. På vintern finns möjlighet till både skidåkning och skridskoåkning på sjöarna med plogad skridskobana. Även närhet till den populära restaurangen Långa raden med dess vackra lokaler som ligger vid vattnet längst in i Velamsundsviken. I Velamsunds naturreservat och friluftsområde finns stora öppna gräsytor för aktiviteter, löpspår, utegym och insjöbad. För den golfbitne är det även nära till Nacka golfklubb. Flertalet förskolor och unika Backeboskolan (åk 0-6) ligger i området. Det är goda kommunikationer in till stan med bussar samt direktbåt från närbelägen brygga (Riset) med SL-kort, ca 30 min.

Fastighet

Objekttyp: 1-familjs friliggande villa
Byggnadstyp: 1½-plansvilla.
Tak: Betongpannor
Byggnadsår: 2009
Fasad: Trä
Fönster: Energiglas
Stomme: Trä
Grundläggning: Betongplatta på mark med underliggande isolering
Bjälklag: Trä
Utv. Plåtarbete: Målad plåt
Uppvärmning: Frånluftsvärmepump med vattenburen golvvärme på entréplanet och direktverkande el
Vatten: Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Tomtareal: 2 237 m²
Taxeringskod: 220, Småhusenhet, bebyggd
Taxeringsvärde: 7 453 000 kr
Pantbrev: 9 450 000 Kr
Fastighetsbeteckning: KUMMELNÄS 6:9

SERVITUT
Gemensamhetsanläggning NACKA KUMMELNÄS GA:26
GA5
Gemensamhetsanläggning NACKA KUMMELNÄS GA:38
GA4
Gemensamhetsanläggning NACKA KUMMELNÄS GA:27
GA3
Gemensamhetsanläggning NACKA KUMMELNÄS GA:22
GA2
Gemensamhetsanläggning NACKA KUMMELNÄS GA:1
GA1
Officialservitut vattenledning och avlopp, Förmån
0182K-2006/163 - 1, 2007-07-13

DRIFTKOSTNADER/ ÅR
Uppvärmning/hushållsel: ca 38 000
Vatten / Avlopp: 5 400 Kr
Renhållning: 1 600 Kr
Försäkring: 7 400 Kr
Samfällighet: 2 000 kr
Antal personer: 4 st

Summa (kr/år) 54 400 kr, utöver detta tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt 9 525 kr (63 925)

@alexanderwhitesthlm

Ett av Sveriges ledande mäklarkonto på Instagram