Karriär

Alexander White som arbetsgivare

Alexander White är ett välrenommerat mäkleri som alltid strävar efter att ge den bästa kvaliteten i våra affärer. Vi är ett personligt team som värdesätter gemenskap och högt engagemang. Ambitionen är att ta tillvara på medarbetarens unika erfarenheter och kompetenser för att på så sätt optimera företagets ställning på marknaden. Med många år i branschen har vi några av Stockholms skickligaste mäklare både inom nyproduktion och andrahandsförsäljningar. Här får du stor frihet att utvecklas i din yrkesroll samtidigt som du får fördelarna av att ingå i ett erfaret och nytänkande team.

"Vårt främsta krav på mäklarna är att de ärliga, kompetenta och alltid gör sitt yttersta både för säljare och köpare i en affär. Vi tror på en affärsmodell där mäklaren är personligt delaktig i varje steg av affären, dels för att på så sätt säkra kvaliteten men också för att både säljare och köpare ska lämna kontraktsskrivningen med en god känsla och välgrundade beslut."

Carola Russmark, VD

”Jag ville ta serviceyrket in i en bransch som jag tycker saknat just den biten i många år. Därför bytte jag mäklarfirma till Alexander White. Här arbetar mäklaren mer personligt och kan anpassa varje affär utefter den enskilde kunden och inte efter mäklaryrkets normer.”

Lisa Ode, Fastighetsmäklare

@alexanderwhitesthlm

Ett av Sveriges ledande mäklarkonto på Instagram