Karriär

Alexander White som arbetsgivare

Alexander White är ett välrenommerat mäkleri som alltid strävar efter att ge den bästa kvaliteten i våra affärer. Vi är ett personligt team som värdesätter gemenskap och högt engagemang. Ambitionen är att ta tillvara på medarbetarens unika erfarenheter och kompetenser för att på så sätt optimera företagets ställning på marknaden. Med många år i branschen har vi några av Stockholms skickligaste mäklare både inom nyproduktion och andrahandsförsäljningar. Här får du stor frihet att utvecklas i din yrkesroll samtidigt som du får fördelarna av att ingå i ett erfaret och nytänkande team.

Lediga tjänster

"Vårt främsta krav på mäklarna är att de ärliga, kompetenta och alltid gör sitt yttersta både för säljare och köpare i en affär. Vi tror på en affärsmodell där mäklaren är personligt delaktig i varje steg av affären, dels för att på så sätt säkra kvaliteten men också för att både säljare och köpare ska lämna kontraktsskrivningen med en god känsla och välgrundade beslut."

Carola Russmark, VD

"Jag älskar att vi är ett sammansvetsats team men att det också finns en stor tilltro till medarbetarnas egna kompetens vilket gör att man får utrymme att växa"

Felicia Lidberg Collinder, Kommunikatör

”Jag har valt att gå över till en byrå som arbetar med kvalitet framför kvantitet, ett arbetssätt som passar mig då jag är väldigt noggrann och vill närvara vid varje delmoment i förmedlingsprocessen. Alexander White tilltalar mig då jag anser att varenda detalj är oerhört viktig för kundupplevelsen och detta är en byrå där allas idéer räknas och vi tillsammans slipar på en förmedlingsmetod som vi tror på och är stolta över att presentera för våra kunder."

Valerie Petrova, Fastighetsmäklare

”Jag ville ta serviceyrket in i en bransch som jag tycker saknat just den biten i många år. Därför bytte jag mäklarfirma till Alexander White. Här arbetar mäklaren mer personligt och kan anpassa varje affär utefter den enskilde kunden och inte efter mäklaryrkets normer.”

Lisa Ode, Fastighetsmäklare