Nyproduktion

För bostadsutvecklare

Vår nyproduktionstjänst

Under våra 10 år har vi förmedlat ett par tusen nyproducerade bostäder åt stadens ledande bostadsutvecklare. Vi har genom åren fått äran att jobba med Stockholms mest uppmärksammade och hyllade nyproduktionsprojekt.

Ledande inom nyproduktion

Ledande inom nyproduktion

Som Stockholms ledande mäklare på unika nyproduktionsprojekt har vi stor kompetens i bagaget. Vi är med och skapar stockholmarnas hem och vi vet vad en modern människa i vår stad efterfrågar i sitt boende och sin tillvaro. Vi vet vad som fungerar och vilken väg ni ska välja för att nå framgång.

Unikt säljteam med projektledning

Unikt säljteam med projektledning

Utöver att vi alltid tillsätter renodlade nyproduktionsmäklare på våra uppdrag så finns i teamet en projektledare som utgör en mycket viktig roll för försäljningen. Varje projekt inleds med en grundlig analys av projektets förutsättningar och en målgruppsanalys tas fram. Projektledaren upprättar en marknads- och aktivitetsplan tillsammans med er, bokar och skapar de annonser som behöver tas fram.

Innovativ marknadsföring

Innovativ marknadsföring

Som den ledande mäklarbyrån inom sociala medier kan vi erbjuda en unik marknadsföringsstrategi, som både kommer att spara er tid och pengar. Vi arbetar även med externa PR verktyg, vilket ger oss unika publiceringar av artiklar tack vare verktyget och en nära relation till relevanta journalister och bloggare.

En heltäckande tjänst

En heltäckande tjänst

Våra insikter och breda erfarenheter inom konceptbostäder gör oss till en ovärderlig spelare att ta in i ett tidigt skede. Vi kan Stockholm och stockholmarna och vet vad som krävs för att optimera säljresultatet i varje projekt. Våra nära relationer med underleverantörer gör att vi kan leverera en heltäckande tjänst till pressade priser. Vi kan utöver själva försäljningen således vara behjälpliga i såväl framtagandet av projekthemsidor, säljmaterial och ekonomiska planer.

Teamet

Vårt team är sammansatt av en grupp olika personer med särskilda roller och kompetenser. Våra mäklare har alla särskild erfarenhet och bred kompetens inom just nyproduktionsförmedling. Vår organisation och samlade kompetenser gör att vi kan erbjuda en mer kostnadseffektiv tjänst då vi erbjuder projektledning, annonsering och konceptutveckling under samma tak.

"Alexander White har en bred organisation där alla har sin uppgift som marknadsföring, utveckling, ekonomi och administration. Det gör att mäklaren kan fokusera på det vi gillar mest, försäljning!"

Johan Sundström, Huvudgatan

Samarbetspartners

@alexanderwhitesthlm

Ett av Sveriges ledande mäklarkonto på Instagram