Magnus Ohlsson

Reg Fastighetsmäklare/Civilekonom

Jag har under mina 16 år som mäklare arbetat med alla typer av försäljningar och har stor erfarenhet av både traditionella försäljningsprocesser och nyproduktionsförsäljningar.

Mina ledord i en försäljningsprocess är hög servicenivå, noggrannhet samt regelbundenhet i kontakterna och statusrapporteringarna till både uppdragsgivare och köpare. Det är grundläggande för mig att arbeta engagerat för att samtliga parter i en försäljningsprocess ska bli nöjda.


Några snabba frågor till Magnus:

Varför har du valt att arbeta med nyproduktion?

En av de stora fördelarna är att man oftast arbetar i team, men det som kanske framförallt var avgörande för mig är att man får arbeta med projekt under lång tid, och i nära samarbete med en bostadsutvecklare följa ett projekts tillblivelse från arkitektsskisser till ett färdigt, inflyttat bostadshus. Det är väldigt stimulerande.   

Om du inte varit mäklare, vad hade du då arbetat med?

Jag hade nog blivit präst – jag gillar ju att arbeta på söndagar… nä men skämt åsido så hade jag nog arbetat med människor på något sätt, möjligen inte fullt så andligt dock.

Det här visste du inte om mig

Jag är rätt bra på att åka skidor (samt att skydda bärbuskar från ondskefulla små kaniner…).

Högskolan i Gävle 1993 - 1994

Reg. Fastighetsmäklare

European Business School, London 1995 - 2003

Civilekonomexamen

Tradition Fastighetsmäkleri 2004 - 2009

Reg. Fastighetsmäklare

Alexander White 2009 - 2012

Reg. Fastighetsmäklare

Fjelkners Fastighetsmäkleri 2012 - 2013

Reg. Fastighetsmäklare

Alexander White 2013 -

Nyproduktionsmäklare

Magnus Ohlsson

Kontaktuppgifter:

Magnus Ohlsson

+46702702000 magnus.ohlsson@alexanderwhite.se

"Jobbat med Magnus i nyproduktionsprojekt och det har alltid varit en fröjd. Engagerad, noggrann och lyhörd är ord som väl beskriver Magnus som mäklare. Alla kunder som köpt nyproduktion av oss, genom Magnus, har alltid gett honom högsta betyg. Magnus har en bra förmåga att sätta sig in i köparens situation och guida personen/intressenten genom köpprocessen på ett mycket bra sätt."

Anna W, Tobin Properties

@alexanderwhitesthlm

Ett av Sveriges ledande mäklarkonto på Instagram