Mimmi Rockborn

Reg Fastighetsmäklare/Civilekonom

Jag har varit verksam som mäklare i 19 år och är en av delägarna till Alexander White. Jag har under mina år arbetat och drivit olika mäklarkontor och har skapat mig en gedigen kunskap inom både nyproduktions förmedling och andrahandsförsäljningar. Sedan de senaste 10 åren har jag uteslutande ägnat mig åt utveckling och försäljning av nyproduktionsbostäder. Att arbeta med nyproduktions- och konverteringsprojekt är min vardag och det jag verkligen brinner för. Jag värdesätter möjligheten att få följa både projekt och kundrelationer under längre perioder. Jag är stolt över att ha fått förmedla några av Stockholms mest unika och uppmärksammade bostadsprojekt under det senaste decenniet .


Några snabba frågor till Mimmi:

Varför har du valt att arbeta med nyproduktion?

Den långa relationen med både uppdragsgivare och köpare. Det är inte ovanligt att man arbetar med ett projekt upp till 3-4 år. Det är spännande att vara involverad i utvecklingen av ett byggprojekt från start till dess att en köpare tillträder sin bostad.

Vilket projekt hade du själv valt att bo i och varför?

Svårt, det finns flera som har olika projekt som har unika egenskaper och som jag skulle trivas i. Jag hade förmodligen valt ett konverteringsprojekt mitt i stan – Lyceum invid Tegnérlunden. Ett magnifik universitetsbyggnad från 1800-talet med starka interiöra och exteriöra kvaliteter. Som nummer två: 79 & Park på Gärdet för dess moderna och unika arkitektur och närhet till grönska. Bra när man har hund!

Pest eller Kolera: Tälta i två månader eller bo i renoveringskaos i två år.  

Bo i renoveringskaos i två år, jag är lite mörkrädd och föredrar därför att sova inomhus med låsta dörrar och larm.

Uppsala Universitet 1996 - 1999

Fil. kand Ekonomi

Högskolan i Gävle 2001

Reg. Fastighetsmäklare

Mäklarhuset 2003 - 2005

Reg. Fastighetsmäklare

Oscars Fastighetsmäkleri 2005 - 2010

Reg. Fastighetsmäklare

Alexander White 2010 -

Delägare & Nyproduktionsmäklare

Mimmi Rockborn

Kontaktuppgifter:

Mimmi Rockborn

0733-254011 mimmi.rockborn@alexanderwhite.se
@alexanderwhitesthlm

Ett av Sveriges ledande mäklarkonto på Instagram