Joe Hed

Fastighetsmäklare

Jag har mer än 10 års erfarenhet av försäljning och mäkleri där engagemang, uthållighet och struktur är ledord. Som mäklare föredrar jag nära och tät kontakt med mina kunder och jag driver aktivt försäljningen framåt.

Min drivkraft är att vinna i förhandling och att du som kund ska bli så pass nöjd, att du rekommenderar mig till alla du springer på som pratar bostad.

 


Några snabba frågor till Joe

Varför valde du Alexander White

Här kan jag ge mina kunder de absolut bästa förutsättningarna för en lyckad bostadsaffär. Genom en snygg paketering, kraftfull marknadsföring genom Stockholms största mäklarkonto på Instagram @alexanderwhitesthlm samt ett gediget kundregister. 

 

Om du inte varit mäklare, vad hade du då arbetat med?

Om skolbetygen hade räckt hade jag nog blivit kirurg, eftersom jag är löjligt noggrann. Dock tror jag det yrket i sig inte är tillräckligt socialt givande för mig.

 

Vad har varit viktigast för dig när du valde ditt egna hem?

Det har alltid handlat om läget, ljusflöde och potentialen för mig. Den nuvarande bostaden på Norrtullsgatan var dock ett undantag. Inget att förfina, bara bo och njuta.

Reg. Fastighetsmäklare

Högskolan i Gävle 2007-2009

Svensk Fastighetsförmedling

2009 - 2010

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

2010-2012

Erik Olsson Fastighetsförmedling

2012-2015

Alexander White Fastighetsmäkleri

2015-

Joe Hed

Kontaktuppgifter:

Joe Hed

+46707234269 joe.hed@alexanderwhite.se

Vill du att Joe gör en kostnadsfri värdering?

"Joe är i sin roll som mäklare väldigt lyhörd, engagerad, kommunikativ och lätt att tycka om. För mig är trygghet och kommunikation väldigt viktigt vid både försäljning och köp av bostad. Samarbetet med Joe präglades av både trygghet och transparens. Jag rekomenderar mer än gärna Joe till dig som skall köpa eller sälja en bostad i eller kring Stockholm. Jag kommer definitivt att eftersöka Joe nästa gång det är dags att köpa/sälja en bostad."

@alexanderwhitesthlm

Ett av Sveriges ledande mäklarkonto på Instagram