Kommande försäljning

Norra Djurgårdsstaden

Gasklockan

Kommande försäljning

Visa alla bilder

Under planering

Pre-sale

Öppen försäljning

Nära tillträde

Tillträtt

Med Gasklockan vill Oscar Properties skapa ett projekt som är mer än bara ett boende, ett 97 meter högt landmärke som kommer att förändra Stockholms siluett för alltid.

Gasklockan är ett samarbete mellan Oscar Properties och Herzog & de Meuron, en av vår tids allra mest tongivande arkitekter.

Inflytt

2022

Visning

Kontakta mäklaren för visning!

Karta

Projekthemsida
Gasklockan – Norra Djurgårdsstaden

Kontaktuppgifter:

Mimmi Rockborn

0733-254011 mimmi.rockborn@alexanderwhite.se
Gasklockan – Norra Djurgårdsstaden

Kontaktuppgifter:

Magnus Ohlsson

+46702702000 magnus.ohlsson@alexanderwhite.se

Gör en intresseanmälan

Gasklockans grundform är rund, men med utskjutande armar vilket ger ett nätt och elegant uttryck. Varje v-form motsvarar en bostad som får känslan av välplanerad villa, men högt ovanför marken. Här uppe har du milsvid utsikt över stad, vatten, natur och Stockholms ytterområden. 
Med Gasklockan vill Oscar Properties skapa ett projekt som är mer än bara ett boende, ett 97 meter högt landmärke som kommer att förändra Stockholms siluett för alltid. Gasklockan är ett samarbete mellan Oscar Properties och Herzog & de Meuron, en av vår tids allra mest tongivande arkitekter. Från kontoret i schweiziska Basel ritas uppmärksammade och hyllade byggnader över hela världen: Olympiastadion i Peking, Londons Tate Modern, Allianz Arena i München samt otaliga butiker och andra ytor för modevarumärket Prada. Valet av Herzog & de Meuron sätter ambitionsnivån: Gasklockan ska bli en byggnad i världsklass – beläget i ett område av världsklass.
Parken runt Gasklockan är ritad av Piet Oudolf, världens främsta trädgårdsdesigner. Grönområdet har karaktären av vildvuxen och vacker äng med serpentinvägar som knyter ihop Gasklockan med ett litet torg. Piet Oudolf är kanske mest känd för The High Line i New York, den tidigare upphöjda järnvägen på nedre Manhattan som idag är en grön oas för stadens invånare och dessutom en turistattraktion. En värdig ambition, även för landskapet runt Gasklockan.
Bilderna på hemsidan är renderingar och viss avvikelse från verkligheten kan förekomma. 

@alexanderwhitesthlm

Ett av Sveriges ledande mäklarkonto på Instagram