Hagastaden

Nina Einhorns Gata 1,4 tr

Visa alla bilder

FAST PRIS. 3920.000 kr! Snabbt tillträde!
Den perfekta tvåan på 4 tr med fokus på social yta. Passar perfekt att bo två personer då det finns plats för dubbelsäng i sovrum. Utöver balkongen så kan man njuta av föreningens fantastiska takterrass och festlokal. Genomgående bra förvaring samt fina materialval. Externt förråd tillhör lägenheten. Hagastaden är väldigt populärt och erbjuder ett modernt och snyggt boende mitt i Vasastan. Det har kommit att bli Stockholms största och viktigaste stadsutvecklingsprojekt. Mycket bra kommunikationer och service.

Rum & Storlek

2

Fast pris

3 995 000 kr

Våning

4

Avgift

2 447 kr Inkl. Värme, Kallvatten, , Kabel-TV, Bredband

Hiss

Ja

Visning

Kontakta mäklaren för visning!

Karta

Planlösning

floor-plan
Nina Einhorns Gata 1,4 tr – Hagastaden

Kontaktuppgifter:

Anna Herin

+46723584795 anna.herin@alexanderwhite.se
Interiör

Välkommen till denna yteffektiva hörntvåa som har det mesta man önskar sig i ett lägenhetsboende. Solig balkong fram till lunch, rymligt sovrum, kvalitetskök, separat matplats och vardagsrumsdel, bra förvaring, stort badrum med tvättpelare samt bra belysning och fint ljusflöde från fönsterpartier. Lägenheten ligger även skyddad från biltrafik. Genomgående fina parkettgolv samt väggar i ljus kulör. 

Via säkerhetsdörr så ansluter den välkomnande hallen med bra avhängning samt förvaring i befintliga garderober. I mitten av lägenheten finner man även ytterligare integrerade garderober och städskåp/skafferi.

Till vänster om hallen ansluter det stora helkaklade badrummet med dusch, wc , handfat samt vitvaror från Siemens. Praktiskt med ordentlig tvättstation med tvätt samt torkmaskin. 

Det stilrena köket i vit matt ton med rostfria handtag är från Marbodal och erbjuder gott om arbetsyta och förvaring. Mycket välutrustat med diskmaskin, varmluftsugn, induktionshäll, micro, fläkt samt kyl/frys. Allt från Siemens. Intill köket så har man en given matsalsplats för 4-6 personer.

Vardagsrummet ligger i öppen planlösning mot kök och matplats och har ljusinsläpp från två håll tack vare hörnläget. Här skapar man sig enkelt en trevlig social soffdel. 

Sovrummet ligger mot lugnt läge och erbjuder plats för en dubbelsäng. Här ansluter den möblerbara balkongen som har sol fram till lunch. 

Hagastaden är ett väldigt attraktivt område och erbjuder gott om bra service och kommunikation samt trevliga cafeér och restauranger. Här bor man mitt i Vasastans pulsen samtidigt som man kan njuta av Hagaparkens grönområde och vatten.

Förening

Brf Hagaterrassen är en äkta förening som äger marken. Den består av två bostadshus och innehar 205 stycken lägenheter, 24 bostadsrättslokaler, 9 hyreslokaler samt ett garage som erbjuder 72 stycken garageplatser som hanteras av Hagaterrassen parkering AB. I övrigt råder boendeparkering i området. Juridisk person kan kanske godkännas efter beslut av styrelsen. Föreningen tillåter delat ägande. 

Fastighet

Fastigheten Enzymet 2 byggdes nyligen år 2019 och har därav inga kommande renoveringar. Det är ett flerbostadshus och den är uppvärmd via Fjärrvärme. I månadsavgiften ingår värme, kallvatten och tv/bredband. Varmvatten och hushållsel tillkommer och regleras i efterhand mot verklig förbrukning. Ca max 120 kr/ månad för vatten och ca max 90 kr/mån för hushållsström. Till lägenheten hör ett externt förråd. Som medlem i föreningen så har man nöjet att nyttja en gemensam takterrass där det även finns en festlokal med kök samt uteplats med grönska och solstolar. Det finns även två tvättstugor i fastigheten samt cykel, barnvagn och rullstolsförråd.

@alexanderwhitesthlm

Ett av Sveriges ledande mäklarkonto på Instagram