Hagastaden - Vasastan

Valfrid Palmgrens gata 7 - PENTHOUSE Nord

Visa alla bilder

Välkommen till Legeras Penthouse Nord - ÄGARLÄGENHET med ett exceptionellt läge i Hagastaden. Ett boende utöver det vanliga med fri utsikt över Stockholms norra skyline. Njut av en härlig middag i kvällssolen och intrycken från utsikten över park och vatten. Penthouse Nord har 4 rok med stor yta för gemenskap i öppen planlösning mellan vardagsrum och kök. Möjlighet att dela av lägenheten med en separat uthyrningsdel med pentry och badrum. Högkvalitativa materialval och en inbjudande färgsättning. Här kan du också koppla av i våningens spaavdelning med bastu och direkt access till terrassen. Belägen högst upp i en modern byggnad med bekvämligheter och service i kvarteret. Ägarlägenhet som innebär större friheter med ditt boende och en lägre driftskostnad.

Rum & Storlek

4 / 167 kvm

Pris

-

Våning

9

Hiss

Ja

Visning

Kontakta mäklaren för visning!

Karta

Planlösning

floor-plan
Valfrid Palmgrens gata 7 – PENTHOUSE Nord – Hagastaden – Vasastan

Kontaktuppgifter:

Mimmi Rockborn

0733-254011 mimmi.rockborn@alexanderwhite.se
Interiör

Penthouse Nord har ett härligt gavelläge med fönster i tre väderstreck. Våningen erbjuder en stor terrass om 30 kvm med plats för både matgrupp och relax. Vacker utsikt över parkområde. Det interiöra konceptet har omsorgsfullt tagits fram tillsammans med inredaren Anna Brink. Lägenhetens atmosfär är både enhetlig och tilltalande tack vare den brutna kulören som målas in på samtliga väggar, snickerier, socklar och foder. 

Stort luftigt vardagsrum med glasade skjutdörrspartier mot terrassen. Vardagsrummet ligger i öppen planlösning mot matsal och kök. Kök med köksö och snickerier från Vedum i en sober beige kulör. Bänkskiva samt stänkskydd i komposit. Integrerad kyl/frys, spishäll, ugn, diskmaskin samt vinkyl från Miele. Golv i ek, Eclipse ultra 15 mm.

Sovrumsavdelning med klädkammare och två badrum. Sovrummens väggar samt golvsocklar och foder är målade i en bruten beige kulör. Golv i ek, Eclipse ultra 15 mm.

Sovrum 1 kan disponeras som en separat uthyrningsdel, kontor/lägenhet med pentry alternativt som ett sovrum med skjutdörrsgarderob från WL Systems. 

Sovrum 2 har plats för dubbelsäng. Walk-in closet med inredning från WL systems.  

Sovrum 3 passar bra som gästrum/barnrum eller tv-rum. Garderob från WL Systems med pulverlacket infräst handtag.

Badrummen har golv och väggar i ljusgrå granitkeramik, Norrvange från Bricmate. Badrumskommod Umbra med innerlåda i mörk ek och tvättställ i marmorkomposit, WL System. Spegelhylla i pulverlack och spegelbelysning. Elburen komfortvärme i golv. Blandare Mora Inxx. Duschvägg, Linc Angel mattborstad. Handdukstork. 

Wc med spegel och kommod från Vedum. Golv och väggar i ljusgrå granitkeramik, Norrvange från Bricmate. Handfatsblandare, Mora Inxx. 

Spaavdelning med bastu, badkar samt dusch. Glasade skjutdörrspartier ger access till terrassen. Helkaklat i ljusgrå granitkeramik, Norrvange från Bricmate. Badkar, Kensington AdCast Stone vit. Duschvägg Arc 4 Original. Dusch- och badkarsblandare, Mora Inxx. Rostfritt kylskåp för dryck. 

Tvättstuga kaklat med ljusgrå granitkeramik, Norrvange från Bricmate. Tvättmaskin och torktumlare från Miele. Bänkskiva och bänkskåp, Vedum.

Hall med bra förvaring, skjutdörrsgarderober från WL Systems.

 

@alexanderwhitesthlm

Ett av Sveriges ledande mäklarkonto på Instagram