Saltsjö-Boo

Signalvägen 5

Visa alla bilder

Villa i trevliga Gustavsvik ett lugnt och barnvänligt område i Saltsjö-Boo. En mycket trevlig villa med totalyta om 152kvm fördelat på 1,5 plan. Villa är högt belägen med ett soligt läge. Flera altaner med möjlighet till morgon som kvälls sol. En större grusad uppfart med carport och gott om plats för bilen och båten. Gott om lekytor på den plana tomten med både gräsmattor och skog. Ett mkt bra planerat boenden för den större familjen med närhet till Baggensfjärden och saltsjöns båtliv. Möjlighet till båtplats finns i samfälligheten.

Rum & Storlek

7 / 152 m2

Biarea

29 m2

Tomtarea

1278 kvm

Pris

-

Visning

Kontakta mäklaren för visning!

Interiör

HALL
En välkomnande hall med stora förvaringsmöjligheter i det angränsande groventré rummet. I hallen finns en välkomnande vitmålad trätrappa till övervåningen. På golvet ett tåligare golv som står emot smuts och blöta skor. 

KÖK
Huset hjärta är det stora rymliga köket med matplats för hela familjen. Ett större burspråk med flera fönster mot den härliga villatomten ger ett stort ljusinsläpp och en plats att samlas vid. Köket är utrustat med större fristående kyl och frys i rostfritt. Dessutom integrerade micro och ugn också dessa i rostfritt. En keramisk spishäll snyggt integrerad i köksbänken. Köket har stora arbetsytor och fin köksbänk i trä. Ett stänkskydd i glas bakom disko och arbetsbänk med gröna detaljer.  Stor möjlighet till förvaring av köksredskap och porslin i dom rymliga köksskåpen och lådorna. Fina vitrinskåps luckor ger ett luftigt intryck och i köket finns också ett side board i samma design som övriga köket. Köksdörr ut till intilliggande altan finns. Ett mycket trevligt kök!

VARDAGSRUM
Ett stort och luftigt vardagsrum också det med ett större burspråk med flera fönster med utsikt mot den härliga ute altanen. Vardagsrummet har möjlighet att delas av till ytterligare ett sovrum/arbetsrum. På golvet ligger ett fint stavparkettgolv av ek i neutral ton. 

SOVRUM
På entréplanet finns idag ett större sovrum med fönster ut mot trädgården och buskar. Rummet har plats för dubbelsäng skrivbord och större förvaringsmöjligheter i antingen garderober eller som idag på klädstång med öppen planlösning. På golvet ligger ett fint trägolv i grå ton. 

TOALETT
I anslutning till hallen finns det en gästtoalett med dusch med duschväggar, toalett med kommod med handfat och spegelskåp. Handdukstork för varma handdukar. 

TVÄTTSTUGA
Villan har en bra utrustad tvättstuga med tvätt och torkmaskin, vask för grov tvätt och goda förvaring och arbetsbänkar för vikning av tvätt. Vägghyllor och fönster mot trädgården. 

GROVENTRE / PANNRUM 
I entréplanet finns det med egen groventré ett förvaringsrum/ pannrum med hyllor och gott om förvaringsmöjligheter för hela familjens aktiviteter. Dessutom en bergvärme panna från 2009. 

ÖVRE HALL 
Villan har en övre hall med stora möjligheter antigen som idag som tv-rum kombinerat med arbetsrum eller ett lekrum för dom små. En mindre altan med plats för kaffebord och en stund för morgonkaffet, med utgång från den övre hallen genom ett större fönsterparti med stort ljusinsläpp. På golvet 

MASTER BEDROOM
Det större sovrummet ligger i anslutning till den övre hallen och med egen walk-in closet. Med plats för större dubbelsäng. Stora förvaringsmöjligheter finns. Sovrummet har ett större fönsterparti med två fönster ut mot trädgården. På golvet ligger ett fint parkettgolv av ek i neutral ton. 

SOVRUM
I anslutning till den övre hallen ligger ett trevligt sovrum med fönster mot delen av tomten med skogsparti. Sovrum med plats för dubbelsäng, förvaring och skrivbord. På golvet ligger ett fint parkettgolv av ek i neutral ton. 

SOVRUM
I anslutning till den övre hallen ligger ytterligare ett trevligt sovrum med fönster mot delen av tomten med skogsparti. Sovrum med plats för dubbelsäng, förvaring och skrivbord. På golvet ligger ett fint parkettgolv av ek i neutral ton. 

BADRUM 
Det övre badrummet har dusch med duschväggar, toalett med kommod med handfat och spegelskåp. 

TOMTEN
Villan har ett för i området högre belägen placering med mindre insyn och dessutom flera härliga altaner där hela familjen ryms för härliga grillkvällar och fikastunder. Med utgång från vardagsrummet finns villans större altan med vindskydd mot carporten i vinkel. En bra plats att njuta av villa livet. Tomten är delvis belagd med gräsmatta med härliga planteringar, dels har tomten ett parti med berg med vackra stenväxter, lava och mossa samt ett skogsparti med fura och gran. 

CAPORT 
En större carport med plats för två bilar finns och dessutom goda förvaringsmöjligheter både under taket på carporten och i den intilliggande snickeboa. Ett möjligt arbetsrum för den händige med flera möjligheter. Utgång från två håll. El finns. Möjlighet till laddstolpe bör undersökas med finns troligen.

Område

I Nacka kommun bor du med närhet till saltsjöns glimrande vatten och underbar natur med flera områden väl anpassade för motion, skogspromenader, fiske och bedrivande av idrott och sport. I Nacka finns flera stora naturreservat och in närhet till fastigheten finns till exempel Velmsund, Rensättra och Abborsjön. Rensättra reservatets öppna marker med närheten till vatten erbjuder vackra vyer och utsiktsplatser. Vid Sågsjöns strand finns möjligheter till bad. I västra delen av reservatet finns en mindre klätterklippa där det finns säkringar fastsatta i berget. I området finns också gott om shopping som Nacka forum och Sickla köpkvarter med ett stort utbud av butiker, restauranger och kultur med konstutställningar, teater och bio

KOMMUNIKATIONER
På promenadavstånd genom villaområdet finns det möjlighet att åka med buss till slussen med ca. 40 minuters restid. 

MATBUTIK 
Det finns ett större utbud av butiker inte långt från fastigheten i Lännersta. 

@alexanderwhitesthlm

Ett av Sveriges ledande mäklarkonto på Instagram