Bromma / Annedal

Tappvägen 31F

Visa alla bilder

Välplanerad och fin bostad i välskött Brf med flertalet lokaler. Nytt kök i en grön härlig färg med en kontrasterande bänkskiva och stor köksö i kvartskomposit. Svarta handtag och vinkyl. Vitvaror från Electrolux, svarta takskenor med spotlights. All belysning är kopplad till Plejd och kan styras via app. Ribbad ekpanel i vardagsrum och sovrum skapar en ombonad känsla och absorberar ljud. Terrass om 17 kvm med förmiddagssol samt uteplats om 19 kvm med eftermiddagssol. Tre rymliga sovrum, klädkammare och mycket förvaring. Minigym/kontor som på ett fint sätt ramas in av svarta industriglas. Klädkammaren avgränsas mot sovrummet med industriglas. Föreningen är välskött, äkta och äger marken. Garage finns i huset. Mycket barnvänligt område med närhet till ICA, bussar, restauranger samt 10 min promenad till Sundbyberg. Lugn och trevlig innergård. Välkommen hem!

Rum & Storlek

4

Pris

6 075 000 kr

Våning

1

Avgift

5 858 kr Inkl. Värme, Vatten

Hiss

Ja

Visning

Kontakta mäklaren för visning!

Tappvägen 31F – Bromma / Annedal

Kontaktuppgifter:

Joe Hed

+46707234269 joe.hed@alexanderwhite.se
Interiör


Hall
Trevlig hall med massor av förvaring i skjutdörrsgarderob.

Badrum
Exklusivt badrum inrett med dusch, glasvägg, wc, handfat med förvaring, tvättmaskin och torktumlare samt förvaring ovan. Vitt kakel, sandfärgat klinkergolv med golvvärme.

WC
I samma stil som badrummet med wc och handfat med förvaring. Vitt kakel och sandfärgat klinkergolv med golvvärme.

Gym/Kontor/rum
Ett litet gym som kan rymma både löpband, cykel och hantlar. På golvet ligger ett svart lyftargolv för att motverka skador i den underliggande parketten. För att peppa dig inför träningspasset har man skapat en rustik miljö med svarta industriglasväggar samt väggar med riktig tegelsten, handsågade för att inte inkräkta på boarean. Om du av någon anledning inte har behov av ett hemma-gym, så kan du använda rummet som exempelvis kontor.

Vardagsrum
I fin integration med köket ligger det sociala vardagsrummet. Gott om plats för både soffgrupp och fåtöljer. Här finns stora fönsterpartier ut mot den stora terrassen samt akustikpanel i ek med stämningsfull belysning som ni, som med all annan belysning kan justera via appen Plejd.

Terrass 17 kvm
Insynsskyddat och soligt läge bra bit ovanför gatan. På sommaren strålar solen in från morgon till ca 13.00. 

Uteplats 19 kvm
Utgång från två av sovrummen. Här njuter ni av eftermiddags- och kvällssolens varma strålar medan ni grillar och umgås med vänner. 

Kök
Enorm köksö med plats för upp till 7- personer. Mängder av förvaring. Stenskiva av kvartskomposit. Ikeakök med vitvaror från Electrolux. Frånluftsfläkt, vinkyl, diskmaskin, ugn, K/F, mikro. Svarta beslag från Beslagdesign. Svart spotlightskena i tak. Akustikpanel i ek på ena sidan av köksön.

Sovrum 1 (master bedroom)
Snygg akustikpanel på ena väggen. Rymlig och stilren klädkammare precis intill. Utgång till uteplats via glasad dörr.

Sovrum 2
Även detta rum har utgång till uteplatsen. Gott om plats för både säng och skrivbord samt garderober.

Sovrum 3
Med en mysig och smart sov- och förvaringslösning. Gott om plats för skrivbord och förvaring. Fönster ut mot uteplats.

Förening

Bostadsrättsföreningen Baltic & Torg består av 105 bostadsrättslägenheter om 6 560 kvm Boarea och 6 lokaler om totalt 303 kvm. Under 2022 amorterade föreningen 1 mkr på på ett av lånen. Belåningsgrad: 14 939 kr/kvm. Det finns inga planerade avgiftsförändringar. I hjärtat av kvarteret, ovanpå sockeln finns den gemensamma innergården som erbjuder en grön oas. Perfekt för utelek och umgänge i skyddat läge.I huset, precis bredvid porten finns en obemannad butik (öppet 05.00-03.00). Enkelt att hitta parkering på gatan. Parkering finns i varmgarage om två våningar. Här finns laddstationer för elbil.

Område

Lugnt område med mycket barn som leker i hela området. Bara ett par kvarter bort hittar du även Lönnebergaparken, Sundbybergs båtklubb och Marabouparken. Butiker, nöjen och tjänster I det omedelbara närområdet finns både gym, restauranger och närlivs. Sundbybergs centrum ligger bara ett stenkast bort, med allt som kan erbjudas inom service och handel. Efter bara ett par minuters cykelfärd är du framme vid köpcentret Bromma Blocks. Där finner du ett stort utbud av butiker och tjänster.

Projektet Baltic & Torg utgör en av de sista pusselbitarna till ett färdigställt Annedal. Ett stenkast ifrån Annedalsparken och precis intill det nya aktivitetstorget Bullerbytorget. Föreningens två hus med totalt 105 bostäder med levande bottenvåningar och en förskola.

För hundra år sedan låg Mariehälls tegelbruks lertäkt i anslutning till det nya kvarteret. Tegelbrukets anor lever nu vidare i byggnadernas exteriör med tegel i varierande kulörer. Husens form och material följer Annedals bebyggelsemönster, modern men ändå klassisk stadsbebyggelse.

Kommunikationer
Sundbybergs pendelstation ligger inom promenadavstånd. Det går även bra att cykla längs vattnet hela vägen in till Stockholms city. Buss 113 går från Bällstavägen.

Skola och omsorg
I samma kvarter finns Mariehällsskolan F-4. Inom några kvarter hittar ni Annedals Montessoriförskola. Utöver dessa finns det flera andra förskolor i området.

@alexanderwhitesthlm

Ett av Sveriges ledande mäklarkonto på Instagram