Budgivning pågår

Nacka

Åbroddsvägen Kummelnäs

Budgivning pågår

Visa alla bilder

Under planering

Pre-sale

Öppen försäljning

Nära tillträde

Tillträtt

I skuldfri bostadsrättsförening med extremt låga månadsavgifter uppför Borohus rymliga parhus om ca 135 kvadratmeter med stora trädgårdar, idylliskt belägna intill vacker naturskog.

Säljstart under Q1 2024. Planerad inflyttning under Q1 2025. Anmäl gärna ditt intresse för projektet för att delta i förhandsförsäljningen.

Rumsintervall

5 - 6 rok

Storleksintervall

135 m2

Inflytt

Q1 2025

Visning

Kontakta mäklaren för visning!

Karta

Planlösning

floor-plan floor-plan
Åbroddsvägen Kummelnäs – Nacka

Kontaktuppgifter:

Johan Lövgren

+46707966441 johan.lovgren@alexanderwhite.se

Gör en intresseanmälan

Bostäderna ligger i hjärtat av området med närhet till både natur och rekreations­områden. Stockholms innerstad med ett rikt utbud av kultur och nöjen ligger endast ca 30 minuter bort. Längs den gamla slingrande skogsvägen, omgivet av vacker naturskog, växer nu ett nytt grönt bostadsområde fram.

Åbroddsvägen breddas och V/A-nätet utökas till samtliga fastigheter i det grönskande området. I de vackra skogsgläntorna placeras parhus i två plan och yteffektiva studiohus utefter tomternas naturliga utformning. Här värnas om den befintliga naturen som tillåts vara en del av de nya delvis kuperade tomterna och bjuder in till såväl rekreation som fantasifull lek. Med en elegant estetik och arkitektonisk utformning profilerar sig bostäderna genom att smälta in i omgivningarna precis lika mycket som de sticker ut. Skjutbara fönsterpartier öppnar upp hemmets sociala ytor mot naturen och de trädäckade altanerna som smyger sig längs träfasaderna bjuder in till fina stunder under bar himmel.

@alexanderwhitesthlm

Ett av Sveriges ledande mäklarkonto på Instagram