Östermalm

Grevgatan 57

Visa alla bilder

Väldisponerad etagelägenhet nära Karlaplan med solig terrass. Badrum på entréplan samt toalett på övervåningen. Möjligt att omdisponera lägenheten och skapa sig ett ytterligare sovrum samt att sätta in en eldstad. Stor klädkammare med tvättmaskin. Vattenburen golvvärme i alla rum förutom i badrum ,toalett och klädkammare där det är elburen.

Rum & Storlek

3

Pris

7 995 000 kr

Våning

3

Avgift

3 205 kr Inkl. Värme, Vatten, Kabel-TV

Visning

Kontakta mäklaren för visning!

Karta

Planlösning

floor-plan floor-plan
Grevgatan 57 – Östermalm

Kontaktuppgifter:

Anna Herin

+46723584795 anna.herin@alexanderwhite.se
Interiör

Välkomnande hall med bra avhängningsmöjligheter. Vacker fiskbensparkett samt högt i tak. Från hallen ansluter badrummet med dusch och wc. Elburen golvvärme i badrum men vattenburen i hallen.

Hallen leder vidare in i vardagsrum samt klädkammare (där köket legat en gång i tiden). Här finner man generöst med förvaringsutrymme samt har tillgång till en kombinerad tvättmaskin. Stengolv med elburen golvvärme.

I slutet av klädkammaren finner man ett sovrum med plats för dubbelsäng. Lugnt läge med vackert fönster ut mot innergården.Vattenburen golvvärme.

Vidare öppnar det luftiga vardagsrummet upp där man har ett vackert slipat trägolv samt vackra originaldetaljer och två spröjsade fönster som blickar mot innergården. Vattenburen golvvärme.

Den vackra trätrappan i hallen leder upp till övervåningen.  Ljust och luftigt med fina träbjälkar samt fönster  i olika  väderstreck. Vattenburen golvvärme. Öppen planlösning mellan kök och rum där man har utgång till den härliga terrassen som blir som ett extra rum om sommaren där man enkelt skapar sig en matsals-del samt loungedel/kontorsdel. Belysning samt justerbar markis.

Välutrustat kök från Saari (2006) med vitvaror från Smeg och en direkt ansluten fläkt. Möjlighet finns att sätta in en eldstad samt att skapa sig ett sovrum i köket och därmed lägga kök på nedervåning. Gästtoalett finns i ena änden av övervåningen med wc , handfat samt litet fönster med utsikt över takåsarna. Elburen golvvärme. Invid takfönster utanför badrum finns ett miniloft med avställningsyta.

Sammantaget en mycket väldisponerad etagelägenhet på perfekt läge på Östermalm med närhet till Djurgården, Karlaplan, Fältöversten samt med restaurang Broms precis snett över gatan. Väldisponerade kvm med trevlig planlösning som den är idag men ändå potential att göra om och skapa ytterligare sovrum samt att sätta in en eldstad. Lugnt läge i vacker fastighet med en välskött bostadsrättsförening.

Se alternativa ritningar längst ner i bildspelet.

 

 

Förening

Brf Gnistan 4 är en äkta förening som består av 32 stycken bostadsrättslägenheter. Föreningen äger marken. Omfattar adresserna Grevgatan 57 samt 57a ( gårdshuset). Inga hyresrätter eller lokaler finns i nuläget. Nyligen har en föreningslokal omvandlats till lokal. Välskött förening med låg belåning. I avgiften ingår Kabel-tv samt bredband finns i huset via ComHem. Planeras att dra in fiber. Till lägenheten hör ett rymligt källaförråd ( ca 10 kvm). Mycket lågt belånad förening. From 1 Januari  2016 så skedde en 10 % avgiftshöjnings höjning pga att föreningen har anlitat fastighetsskötare och fått ökade kostnader för drift och underhåll. Redan inräknat i avgiften. Föreningen har inget garage. Boendeparkering råder i området. Juridisk person accepteras ej men dock delat ägande 90/10.

Fastighet

Vacker fastighet där följande renoveringar/underhåll genomförts:
1997: Bytte maskiner i tvättstugan
1998: Renoverade fönster
2002: Stambyte
2001: Bytte elstigar
2002: Satte in säkerhestdörrar
2004: Putsade fasaden mot innergård
2008: Satte in nya balkonger och balkongdörrar
2012: Målade plåtyttertak
2013: Bytte delar av terrass/takkupor
2016: Åtgärdade vattenskada via föreningens försäkringsbolag ( Rörledningsläckage från lägenhet på entréplan). Samt fräschade upp källarplanet. Detta år omvandlades föreningslokalen till en uthyrningslokal.
Kommande men ej beslutat  inom 1-2 år: Fönsterrenovering.
 
 

@alexanderwhitesthlm

Ett av Sveriges ledande mäklarkonto på Instagram