Östra Finnbodavägen 13a

Visa alla bilder

Bo mitt emot Skansen i en etagelägenhet med 90 kvm boyta, biarea loft om 22 kvm, terrass med hänförande utsikt på 24 kvm, english courtyard om 11 kvm. Inom 15 minuter tar man sig via SL Sjövägen in till Allmänna Gränd och Nybrokajen. Båten går numera till sent inpå kvällen vid 23 tiden. För den som gillar att promenera så kan man gå till fots in till centrala Södermalm. Två bra sovrum och stort kök på nedre plan samt stort vardagsrum på övre plan inklusive loftplan med sovdel/barnrum. Magnifik takhöjd med upp mot 5,3 meter från köket. Hiss finns i huset.

Rum & Storlek

4 / 90 m2

Biarea

22 m2

Pris

9 495 000 kr

Avgift

4 167 kr Inkl. värme, va, bredband och tv

Visning

Kontakta mäklaren för visning!

Östra Finnbodavägen 13a – Nacka

Kontaktuppgifter:

Anna Herin

+46723584795 anna.herin@alexanderwhite.se
Interiör

Lägenhet utöver det vanliga med vattnet som granne med närhet till Skansen, båtliv och Waldermars udde. Lägenheten färdigställdes år 2015 med magnifik takhöjd och disponerad i två plan. Genomgående ljusa ytskikt och fina ekgolv. Vardagsrum och kök har armatur från exklusiva Occhio, loftdelen har en ledstripe belysning, såsom glasbryggan som belyses underifrån. Välkomnade hall med gott om avhängnings- möjligheter. Här ansluter badrummet med tvättstation, dusch och wc. Vitt kakel med klinkergolv i vackert mönster. Infällda spotlights samt golvvärme. Vidare öppnar det stora köket upp från Katrineholms Snickeri. Välutrustat med gott om förvaring och arbetsyta.  Här har man en trevlig matsalsdel som erbjuder plats för 10 personer. 5,3 meter i takhöjd. Man blickar upp mot det arkitektritade  gångbryggan i lamellglas i opalvitt. Två bra sovrum med platsbyggda garderober från Acme interiör. Båda rummen leder ut mot den vackra och grönskande courtyarden om 11 kvm som ligger i söderläge. Här finns gott om plats för plantering och möblemang. Via en trevlig trätrappa kommer man upp till vardagsrummet som erbjuder bra takhöjd ( 3,5 meter) samt stor social yta. Via enorma glasdörrar öppnar den generösa terrassen upp om 24 kvm med en utsikt utöver det vanliga där Skansen och båtlivet ligger i blickfånget. Via nyinsatt glasbrygga så ansluter det nyinredda loftplanet om 22 kvm ( 1,6 meter i högsta takhöjdspunkt) som erbjuder ett sovrum med vattenutsikt samt även ett separat barnrum/arbetsrum/förråd. Specialdesignat öppningsbart marint mässingfönster. Terrassen blir som ett extra rum den varmare delen av året och här finns möjlighet till grillplats och utemöblemang. Sammantaget ett mycket unikt boende med bra kommunikationer där man kan ta sl båten in till Nybroplan inom 15 minuter samt buss nummer 53 till Södermalm. Lägenheten är 90 kvm boarea med 22 kvm biarea loft, och 35 kvm utomhus. Den kan nyttjas som en 4 rum idag med sovloftet.

Förening

Brf Saltsjöterrassen är en äkta förening och äger marken. Den består av 22 bostadsrättslägenheter och omfattar två huskroppar. Föreningen har en bra informativ hemsida: 

https://www.brfsaltsjoterrassen.se/?rID=1058&page=information+till+m%E4klare  

 

 

 

 

Fastighet

Unik fastighet som byggdes från början år 1967 och har sedan dess byggts om 1981 samt senast 2015 då det stod klart med moderna bostadsrättslägenheter. Unikt läge precis vid vattnet. Tillgång till 12 garageplatser inomhus samt 7 platser utomhus utöver gästplatser samt nu finns numera 10 stycken elstolpar installerade på uteparkeringen. Till lägenheterna hör ett källarförråd.  Tvättstation har man installerat i varje lägenhet samt i huset finns även cykelrum, barnvagsrum och sophantering. 

@alexanderwhitesthlm

Ett av Sveriges ledande mäklarkonto på Instagram