Samarbete

Tävling med Melimeli

Vi på Alexander White är stolta över att kunna presentera vår nya samarbetspartner – inredningsföretaget Melimeli. De är mest kända för sina fantastiska soffor som finns i flera av de vackra hem vi säljer. Nedan finner ni en exklusiv rabatt som vi kan erbjuda våra kunder och en tävling där ni kan vinna en av fåtöljerna Vivi & Carla i det utgörande som ni tycker passar just ert hem bäst.

Idén bakom Melimeli föddes ur en passion om att hemmet ska spegla en plats där man är fri och kan vara sig själv. Efter många år i inredningsbranschen och brist på alternativ valde Amelia Widell att starta Melimeli där varje möbel är noggrant designad för att skapa en estetisk helhet och samtidigt förstärka den personliga stilen hos varje kund.

Tävla och vinn din drömfåtölj!

Nu har ni chansen att vinna Vivi eller Carla i valfritt utförande till ett värde av 7.900kr! Tävlingen finner ni på vår instagrm och ni gör följande för att delta:

  • Följ @alexanderwhitesthlm och @melimeli på Instagram
  • Motivera vilken av fåtöljerna (och i vilket tyg) du vill vinna i kommentarsfältet. ⁠⠀

 

Tävlingen pågår mellan den 30/4 – 15/5. Vinnaren kommer annonseras 19/5.⁠
Enväldig jury är Felicia Lidberg Collinder på Alexander White och Elise Tjernqvist på Melimeli.⁠ Frakten betalas av Melimeli och ev. vinskatt betalas av vinnaren.
Vinnaren får välja en av fåtöljerna Vivi och Carla i valfritt utförande. Vinsten har en produktionstid på 6-8v. ⁠

⁠ ⁠⠀

 

@alexanderwhitesthlm

Ett av Sveriges ledande mäklarkonto på Instagram