Norra Djurgårdsstaden

Jaktgatan 14

Visa alla bilder

Väldisponerad tvåa med öppen planlösning mellan vardagsrum och kök samt utgång till stor balkong. Perfekt belägen i Norra Djurgårdsstaden invid vackra Husarviken med dess mysiga strandpromenad. Belägen högt i huset utan direkt insyn med fri vy från balkongen. Bra förvaring samt stort badrum med badkar och tvättstation. 10 minuters cykelavstånd till Stureplan. Bra kommunikationer med buss och tunnelbana.

Rum & Storlek

2 / 54 kvm

Accepterat pris

3 795 000 kr

Våning

5

Avgift

3 424 kr Inkl. Värme, kallvatten och bredband

Hiss

Ja

Visning

Kontakta mäklaren för visning!

Karta

Planlösning

floor-plan
Jaktgatan 14 – Norra Djurgårdsstaden

Kontaktuppgifter:

Anna Herin

+46723584795 anna.herin@alexanderwhite.se
Interiör

Välkommen till denna luftiga tvåa med fokus på social yta. Mycket glaspartier och tillgång till stor möblerbar balkong. Stort separat sovrum med garderober samt generöst badrum med badkar. Här bor man på ett harmoniskt ställe nära natur samtidigt som man befinner sig tio minuter från stan. Norra Djurgårdsstaden har växt till sig och skapat en trevlig oas som erbjuder skola, kommunikation, butiker, caféer och restauranger. Nyligen öppnat systembolag. 

Välkomnande hall med gott om avhängningsmöjligheter. Praktiskt stengolv i granit med vitmålade väggar. Sovrummet ansluter till höger om hallen och erbjuder gott om plats för stor dubbelsäng samt övrig förvaring. Befintliga garderober med skjutdörrar sväljer gott om förvaring. Här har man fönster ut mot den lummiga innergården. Vitmålade väggar med fina parkettgolv. Till höger om hallen finner man det stora badrummet som är utrustat med stort badkar, tvättpelare, handfat med kommod, wc samt handdukstork. Helkaklat i grå och vit ton. 

Vardagsrummet ligger i trevlig öppen symbios mot kök, matplats och balkong. Här skapar man sig enkelt en trevlig bibliotekskänsla samt även gott om yta för en separat arbetsdel/skrivbord. Fönster från två väderstreck. Likaså här vita väggar samt trevlig träparkett på golv. Den möblerbara balkongen om 6 kvm skapar ett extrarum den varmare delen av året. Det stilrena köket i neutral vit ton med grå arbetsyta har gott om arbetsyta och skåpförvaring. Diskmaskin, ugn, induktionshäll, diskmaskin, fläkt och micro från märket Siemens. Här har man en naturlig matsalsdel och blickar ut från stort fönster mot gata och balkong. 

Kortfattat ett perfekt boende för två personer som vill bo nära vatten, natur och citypuls. Mycket goda kommunikationer via cykel, buss och tunnelbana. Via T-bana Ropsten tar du dig in till stan på 8 minuter samt buss 55 erbjuder snabb väg till Stureplan alternativt Kungsträdgården och Slussen. Buss 75 går till Cityterminalen via Stureplan. Buss 6 går från Norra Djurgårdsstaden från Ropsten till Östra Station, Odenplan och mot Karolinska institutet. För den sportintresserade så finner man trevliga cykel/joggingspår i Lill-Jansskogen samt så finns Ryttarstadion, Tennisstadion, Tsk-hallen, Kungliga tennishallen och Östermalms IP inom promenadavstånd. Det har vuxit fram ett bra serviceutbud i området med systembolag, Hemköp, caféer, restauranger och träningsanläggningar såsom bland annat Puls och träning och ett klättercentrum. Det finns även flertalet bra skolor och förskolor  i området och så finner man Stockholms universitet och Tekniska Högskolan inom närhet. 

Till lägenheten hör ett källarförråd.

 

Förening

Brf Gotska Sandön är en äkta förening som består av 69 lägenheter och 1 lokal med hyresrätt. Föreningen äger ej marken och är därmed upplåten med  tomträtt som skrivs om år 2021. Bra förening med god ekonomi där man sänkte avgiften med 2 % from 1 januari 2019 samt amorterade 1,3 miljoner på lånen förra året samt 1,2 miljoner detta år. Inga planerade avgiftsändringar. Tomträtten är under kontroll och hanteras genom att dra ner på extra amorteringar. Juridiker godkänns inte som köpare men ok med delat ägande. 

Fastighet

Fastigheten färdigställdes år 2013 och är i mycket gott skick. Det finns en underhållsplan fram till 2026. Inga kommande stora renoveringar. Gemensamma utrymmen i huset är utöver en stor mysig grönskande innergård även cykelförråd, barnvagnsrum, rullstolsrum, tvättstuga, gästlägenhet samt styrelserum. Det finns ett garage i huset med 38 platser ( 1800 kr/mån) varav 6 stycken laddstolpar ( 2300 kr/mån). I övrigt råder boende parkering i området där det är lätt att hitta plats. 

@alexanderwhitesthlm

Ett av Sveriges ledande mäklarkonto på Instagram