Södermalm

Metargatan 15

Visa alla bilder

Bo på Södermalms charmigaste kulle i ett hus byggt 2015 i en 4:.a om 96 kvm. Belägen invid lilla Blecktornsparken. Ljus och yteffektiv med närhet till stadspulsen, parker och bra kommunikationer. Högt upp i huset på 1 tr med balkong, två toaletter och walk-in-closet. Hiss samt garage finns. Välskött bostadsrättsförening. Lugnt läge utan genomfartstrafik.

Rum & Storlek

4 / 96 kvm

Pris

8 350 000 kr

Våning

1

Avgift

5 490 kr Inkl. Värme, Vatten,Kabel-TV, Bredband

Hiss

Ja

Visning

Kontakta mäklaren för visning!

Karta

Planlösning

floor-plan
Metargatan 15 – Södermalm

Kontaktuppgifter:

Anna Herin

+46723584795 anna.herin@alexanderwhite.se
Interiör

Välkommen till denna ljusa lägenhet med tre ordentliga sovrum utan insyn och mycket fokus på social yta. Öppen planlösning mellan kök, vardagsrum och balkong. Lugn och lummig gata. Genomgående ca 2,50 meter i tak och mattlackad enstavsparkett i hela lägenheten. Fönsterbänkar i Carraramarmor. 

Välkomnande hall med avhängningsyta med tillhörande stor klädkammare med bra förvaring. Säkerhetsdörr. Separat WC med handfat med kommod och badrumsskåp, ljusgrått klinker och vita väggar. 

Från hallens slut blickar du ut mot den öppna planlösningen med köket till höger och vardagsrum beläget framför dig. Social och öppen planlösning integrerad mellan kök och vardagsrum. Balkong som flödar med sol från morgon till lunch med utsikt mot grönska och ner mot Katarina Bangata. 

Modernt och stilrent kök från Vedum i vit kulör med marmorinspirerat kakel och vitvaror från Siemens. Välutrustat med mycket bra förvaring samt arbetsyta. Dubbel kyl och frys, induktionshäll, mikrovågsugn och ugn. Generös matplats för 10 personer.

Badrum med badkar, wc, tvättmaskin och torktumlare från Siemens. Vita toner med marmorinspirerat kakel i stora plattor.

Sovrum 1: Master bedroom på 16 kvm med burspråk med bra förvaring. Sovrum 2: Sovrum om 8 kvm med en platsbyggd garderob. Sovrum 3: Sovrum om 7 kvm med plats för övrig möbel.

Källarförråd tillhör lägenheten om ca 6 kvm. 

Fastigheten är belägen på en lugn gata men ligger även på en central adress på Södermalm med gångavstånd till SOFO med restauranger och barer, Skanstull med shopping, Nytorget, Vitabergsparken, Årstaviken med båtklubbar, promenadstråk och löpspår. Närhet till mycket goda kommunikationer. Lilla Blecktornsparken är mycket mysig park  med utomhusgym, tennisplan och konstgräsplan. Där är även populära restaurang Bleck belägen. 

Förening

Brf Blecktornet 15 är en äkta förening som består av 16 stycken bostadsrättslägenheter i storlekarna 3-4 rok samt en stor hyreslokal som är en populär förskola som hyrs av Stockholm stad. Föreningen omfattar adressen Metargatan 15. Samtliga lägenheter har balkong eller uteplats. All inredning kommer från välkända leverantörer med bra kvalitet och modern design. Garage finns i huset för ca 2000 kr/mån samt förskolan Metaren. Till lägenheten hör ett rymligt källarförråd. Sophantering finns med kärl för hushålls- samt källsortering.

 

Fastighet

Fastigheten är byggd år 2015 med hänsyn till miljö, kvalitet och standard. Hiss finns i huset samt fibernät är anslutet. Till gemensamma utrymmen hör i huvudsak hiss, trapphus, entré, barnvagns/rullstolsförråd, låsbart cykelförråd utomhus samt teknikutrymmen samt grönskande uteplats på baksidan av fastigheten. Huset är inrett med naturliga materialval där tanken är att det ska vara sunt för miljö och människa och ha en lång livslängd. Energieffektivt med förnyelsebar energi. Byggnadens ventilationssystem har ett system för att återvinna energi till fördel för miljö och föreningens driftskostnader. Man har vid byggnationen särskilt fokuserat på ljuddämpningen mellan bostäderna. I trapphus och garage har ordentlig belysning installerats. Byggnads AB Abacus innehar ett omfattande trygghetspaket av garantier och försäkringar.
 

@alexanderwhitesthlm

Ett av Sveriges ledande mäklarkonto på Instagram