Svärmarevägen 13

Visa alla bilder

Varmt välkommen till en perfekt familjevilla med pool omgiven av grönska i belägen vid slutet av gatan.
Mycket generöst U-format kök i öppen planlösning med plats för barhäng för familj och vänner. Stor matplats invid sällskapsrummet med braskamin och utgång till uteplats. Master bedroom samt ett badrum på entréplan samt 3-4 sovrum på nederplan. Där finns även Fantastiskt badrum med spakänsla, bastu och tvättstuga. Byggåret är 1976 men huset har renoverats och byggts till i omgångar och håller en mycket hög standard. Ytan är 187 + 30 kvm fördelat på två plan. Tomt om 751 kvm med stor plan gräsmatta samt garage och förråd. Bergvärme.

Rum & Storlek

7

Tomtarea

751 kvm

Pris

8 700 000 kr

Visning

Kontakta mäklaren för visning!

Svärmarevägen 13 – Upplands väsby

Kontaktuppgifter:

Håkan Lundquist

+46708181814 hakan.lundquist@alexanderwhite.se
Interiör

En familjevilla att trivas i.

Mycket välkomnade villa med genomgående hög standard och bra skick. Belägen i trevliga villakvarter med stor solig trädgård och härligt poolområde med plats för både loungedel och matplats. 

Entréplan:

Välkomnade hall med plats för ytterkläder. Badrum med svart klinker och vitt kakel. Rymlig dusch, wc, handukstork och handfat med kommod i ek.( 2015) Hallen öppnar upp mot kök och sällskapsrum i öppen planlösning och ljusbetsat trätak.

Vitt kök med rostfria vitvaror och bänkskiva i valnöt. (2005) Gott om både förvaring och arbetsytor. Bardisk med plats för 3-4 barstolar. Matsalsdelen ligger i anslutning till köket och erbjuder plats för ett härligt långbord. Här ligger även utgången till en frukostaltan med fritt läge mot grönskan. Trevligt sällskapsrum med mysig braskamin och massor med ljusinsläpp. Längst bort mot trädgården ligger master bedroom som är en tillbyggnad från 2004.

Nedervåning:

Stor tvättstuga med massor med förvaring. Tre sovrum samt ett allrum som idag är avdelat till förmån för ett kontor eller litet extra sovrum. Stor relaxavdelning med spakänsla från 2018/19. Dubbla duschar, bastu och utgång till poolområdet. 

Bergvärme med vattenburen golvvärme utom i våtutrymmen där det är elvärme. Bergvärmepump från IVT. AC/värmare.

Ett sovrum har inte golvvärme utan en radiator.

Garage. Förråd om ca 10 kvm.

Tak omlagt 2005.

Fasader ommålade 2019/20

Kommunikationer:

Buss 684 till Upplands Väsby station och Täby Centrum. Buss 545 till Upplands Väsby station.

@alexanderwhitesthlm

Ett av Sveriges ledande mäklarkonto på Instagram